IT Security

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid aan data neemt nog steeds gestaag toe. Daarnaast wordt het toezicht op data binnen organisaties strikter. Met...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid aan data neemt nog steeds gestaag toe. Daarnaast wordt het toezicht op data binnen organisaties strikter. Met...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid aan data neemt nog steeds gestaag toe. Daarnaast wordt het toezicht op data binnen organisaties strikter. Met...

Lees meer

Meest bekeken IT Security

Meest bekeken IT Security

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid aan data neemt nog steeds gestaag toe. Daarnaast wordt het toezicht op data binnen organisaties strikter. Met de komst van de AVG in 2018 is het zaak dat organisaties een specialist in dienst hebben die de veiligheid van de bedrijfsinformatie borgt en die belangrijke preventieve maatregelen treft om cybercriminaliteit te voorkomen. Kies daarom voor een praktijkgerichte opleiding bij NCOI Opleidingen en ontwikkel u tot specialist IT security, criminologie of cybersecurity. Hiermee versterkt u uw carrièreperspectieven aanzienlijk.

Waarom een IT Security opleiding volgen?

Met een opleiding tot IT Security specialist verdiept u zich in de informatiebeveiliging van uw organisatie. U krijgt inzicht in de nieuwste trends- en ontwikkelingen en security- en privacybeleid. Aan de hand van praktijkgerichte opdrachten ontwikkelt u vaardigheden om dit beleid binnen uw organisatie succesvol te implementeren. U krijgt zicht op de impact van huidige en toekomstige wijzigingen in wet- en regelgeving en ontwikkelt vaardigheden om uw organisatie hier actief in mee te nemen.

Geef uw carrière een krachtige impuls

Op zoek naar een kort, praktijkgericht programma in deze studierichting? Met de HBO Criminologie en Cybersecurity verdiept u zich in criminologie op het web. Hierbij komen verschillende vormen van cybercrime aan bod, waaronder phishing, ransomware en identiteitsfraude. U ontwikkelt vaardigheden om deze vormen te voorkomen. Gaat uw interesse verder uit naar de preventieve zijde van cybercriminaliteit zoals risicomanagement, kies dan voor het programma HBO Security Management. U verdiept zich in de verschillende maatregelen van informatiebeveiliging en leert deze direct toepassen binnen uw eigen organisatie.

Verdieping op Masterniveau

Bent u reeds betrokken bij de beveiliging van informatie binnen uw organisatie? Maak dan een extra verdiepingsslag met de Masterclass Security en Privacy bij NCOI Opleidingen. Op praktijkgerichte wijze leert u het security- en privacybeleid van uw organisatie afstemmen op recente en mogelijk toekomstige ontwikkelingen. U leert hoe u beleid binnen een organisatie bewaakt en hoe u risicomanagement in uw organisatie kunt inrichten. Daarnaast krijgt u zicht op het samenspel tussen de security officer, privacy officer en auditor. Zo ontwikkelt u zich tot security en privacy specialist én onmisbare gesprekspartner voor uw hoger management.

Waarom NCOI Opleidingen?

Zelf kiezen waar en op welk moment u studeert? Bijvoorbeeld overdag, in de avond of toch liever in het weekend. Dat kan, bij NCOI Opleidingen. Met de flexibiliteit van NCOI Opleidingen kiest u een opleiding en een startmoment dat het beste aansluit op uw werk- en privéleven. Bovendien combineert u de praktijkgerichte opdrachten met uw werk, zodat u de lesstof beter onthoudt. Ook bent u daarmee direct van meerwaarde voor uw organisatie. Zo zorgen we ervoor dat u succesvol toewerkt naar uw diploma. Met een opleiding van NCOI Opleidingen legt u dan ook een stevig fundament voor uw verdere loopbaan.