Menu
NCOI Opleidingen - ICT & Makelaardij

ITIL, BiSL, ASL

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor u op MBO-, HBO- en Masterniveau....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor u op MBO-, HBO- en Masterniveau....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor u op MBO-, HBO- en Masterniveau....

Lees meer

Meest bekeken ITIL, BiSL, ASL

Meest bekeken ITIL, BiSL, ASL

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor u op MBO-, HBO- en Masterniveau. Bekijk het uitgebreide aanbod en ontdek welke opleiding of training het beste bij u past.

Praktijkgerichte opleidingen en trainingen ITIL®, BiSL® en ASL®

Dankzij de digitalisering wordt de beheersing van automatiseringsprocessen steeds belangrijker. Met een opleiding of training ITIL®, BiSL® of ASL® ontwikkelt u vaardigheden om deze processen verder te optimaliseren. Welke vorm sluit het beste aan bij uw organisatie?
  • De focus op IT-servicemanagementprocessen (ITIL®)
  • Als uitgangspunt de gebruikersorganisatie (BiSL®)
  • Een framework voor applicatiemanagement (ASL®)


Haal een officieel erkend ITIL®-certificaat

Wilt u in drie boeiende trainingsdagen fundamentele kennis opdoen van ITIL®? Kies dan voor de training ITIL® Foundation en ontwikkel direct toepasbare vaardigheden om de productiviteit en klanttevredenheid van jouw organisatie te verbeteren. Na afloop van de training ontvangt u het officiële certificaat ‘ITIL® Practitioner’ van NCOI Opleidingen. Wilt u dit programma verder uitbreiden met een praktijkprogramma? Kies dan ter aanvulling voor de training ITIL® Practitioner. Na afloop kunt u beheerprocessen optimaal inrichten vanuit het ITIL®-principe. Daarbij beschikt u over de vaardigheden om nieuwe processen succesvol te implementeren. Bovendien ontvangt u na afloop de officieel erkende certificaten ITIL® Foundation en ITIL® Practitioner.

De gebruiker centraal met BiSL®

Met BiSL® stelt u niet de ICT-organisaties (aanbod) maar de gebruiker (vrager) centraal. Dat maakt BiSL® bijzonder interessant als raamwerk voor functioneel beheer en informatiemanagement binnen uw organisatie. Hoe zorgt u ervoor dat informatie voor de gebruikers relevant en eenvoudig in gebruik is? Met deze en vele andere vragen gaat u tijdens de training BiSL® Foundation aan de slag. Hiermee legt u dan ook een stevig fundament voor uw verdere carrière.
 
Heeft u reeds enkele jaren ervaring met BiSL®, dan sluit de training BiSL® Advanced het beste bij u aan. Tijdens deze training zet u de volgende stap in de toepassing van het BiSL®-principe. Aan de hand van praktijkopdrachten brengt u de huidige toepassing van BiSL® binnen uw organisatie in kaart en onderzoekt u waar nog wist te behalen valt. Daarmee levert u direct een waardevolle bijdrage aan de procesbeheersing van uw organisatie.

Optimaal applicatiemanagement met ASL®

Werkt u veel met applicaties en wilt u de processen hieromheen beter stroomlijnen? Ziet u kansen in de huidige beheersing van applicaties en wilt u deze met beide handen aangrijpen? Dat kan, met de training ASL® Foundation bij NCOI Opleidingen. Tijdens deze boeiende training verdiept u zich in het ASL®-raamwerk. Daarbij ontwikkelt u vaardigheden om deze in uw organisatie te implementeren. Na afloop van deze training ontvangt u het waardevolle certificaat ‘ASL® Foundation'. Bovendien bereidt deze training u perfect voor op het officiële APMG-examen ASL® Foundation. 

Waarom NCOI Opleidingen?

Onze opleidingen en trainingen op het gebied van ITIL®, BiSL® en ASL® zijn direct verbonden met de praktijk. Issues uit uw dagelijkse werk worden tijdens de interactieve lesbijeenkomsten gebruikt om de theorie aan de praktijk te verbinden. Dat maakt de theorie niet alleen herkenbaar, maar ook direct toepasbaar. Daarbij kunt u met een training of opleiding bij NCOI Opleidingen zelf kiezen waar en wanneer u studeert. Doordeweeks, in de avond of in het weekend. Zo kunt u uw opleiding of training volledig afstemmen op uw werk- en privésituatie. Niet voor niets is NCOI Opleidingen de grootste opleider voor werkend Nederland.