Menu
NCOI Opleidingen - ICT & Makelaardij

ITIL, BiSL, ASL

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor u op MBO-, HBO- en Masterniveau....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor u op MBO-, HBO- en Masterniveau....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor u op MBO-, HBO- en Masterniveau....

Lees meer

Meest bekeken ITIL, BiSL, ASL

Meest bekeken ITIL, BiSL, ASL

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (6) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor u op MBO-, HBO- en Masterniveau. Bekijk het uitgebreide aanbod en ontdek welke opleiding of training het beste bij u past.

Praktijkgerichte opleidingen en trainingen ITIL®, BiSL® en ASL®

Dankzij de digitalisering wordt de beheersing van automatiseringsprocessen steeds belangrijker. Met een opleiding of training ITIL®, BiSL® of ASL® ontwikkelt u vaardigheden om deze processen verder te optimaliseren. Welke vorm sluit het beste aan bij uw organisatie?
  • De focus op IT-servicemanagementprocessen (ITIL®)
  • Als uitgangspunt de gebruikersorganisatie (BiSL®)
  • Een framework voor applicatiemanagement (ASL®)


Haal een officieel erkend ITIL®-certificaat

Wilt u in drie boeiende trainingsdagen fundamentele kennis opdoen van ITIL®? Kies dan voor de training ITIL® Foundation en ontwikkel direct toepasbare vaardigheden om de productiviteit en klanttevredenheid van jouw organisatie te verbeteren. Na afloop van de training ontvangt u het officiële certificaat ‘ITIL® Practitioner’ van NCOI Opleidingen. Wilt u dit programma verder uitbreiden met een praktijkprogramma? Kies dan ter aanvulling voor de training ITIL® Practitioner. Na afloop kunt u beheerprocessen optimaal inrichten vanuit het ITIL®-principe. Daarbij beschikt u over de vaardigheden om nieuwe processen succesvol te implementeren. Bovendien ontvangt u na afloop de officieel erkende certificaten ITIL® Foundation en ITIL® Practitioner.

De gebruiker centraal met BiSL®

Met BiSL® stelt u niet de ICT-organisaties (aanbod) maar de gebruiker (vrager) centraal. Dat maakt BiSL® bijzonder interessant als raamwerk voor functioneel beheer en informatiemanagement binnen uw organisatie. Hoe zorgt u ervoor dat informatie voor de gebruikers relevant en eenvoudig in gebruik is? Met deze en vele andere vragen gaat u tijdens de training BiSL® Foundation aan de slag. Hiermee legt u dan ook een stevig fundament voor uw verdere carrière.
 
Heeft u reeds enkele jaren ervaring met BiSL®, dan sluit de training BiSL® Advanced het beste bij u aan. Tijdens deze training zet u de volgende stap in de toepassing van het BiSL®-principe. Aan de hand van praktijkopdrachten brengt u de huidige toepassing van BiSL® binnen uw organisatie in kaart en onderzoekt u waar nog wist te behalen valt. Daarmee levert u direct een waardevolle bijdrage aan de procesbeheersing van uw organisatie.

Optimaal applicatiemanagement met ASL®

Werkt u veel met applicaties en wilt u de processen hieromheen beter stroomlijnen? Ziet u kansen in de huidige beheersing van applicaties en wilt u deze met beide handen aangrijpen? Dat kan, met de training ASL® Foundation bij NCOI Opleidingen. Tijdens deze boeiende training verdiept u zich in het ASL®-raamwerk. Daarbij ontwikkelt u vaardigheden om deze in uw organisatie te implementeren. Na afloop van deze training ontvangt u het waardevolle certificaat ‘ASL® Foundation'. Bovendien bereidt deze training u perfect voor op het officiële APMG-examen ASL® Foundation. 

Waarom NCOI Opleidingen?

Onze opleidingen en trainingen op het gebied van ITIL®, BiSL® en ASL® zijn direct verbonden met de praktijk. Issues uit uw dagelijkse werk worden tijdens de interactieve lesbijeenkomsten gebruikt om de theorie aan de praktijk te verbinden. Dat maakt de theorie niet alleen herkenbaar, maar ook direct toepasbaar. Daarbij kunt u met een training of opleiding bij NCOI Opleidingen zelf kiezen waar en wanneer u studeert. Doordeweeks, in de avond of in het weekend. Zo kunt u uw opleiding of training volledig afstemmen op uw werk- en privésituatie. Niet voor niets is NCOI Opleidingen de grootste opleider voor werkend Nederland.

NCOI heeft in Utrecht de beschikking over verschillende locaties, die zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar zijn. Elke locatie in Utrecht is voorzien van moderne onderwijsfaciliteiten.