Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

International Business

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Om op internationaal niveau zaken te doen, moet u thuis zijn in de internationale handelsregels, export en marktkansen. Met...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Om op internationaal niveau zaken te doen, moet u thuis zijn in de internationale handelsregels, export en marktkansen. Met...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Om op internationaal niveau zaken te doen, moet u thuis zijn in de internationale handelsregels, export en marktkansen. Met...

Lees meer

Meest bekeken International Business

Meest bekeken International Business

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Toon alle opties

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Om op internationaal niveau zaken te doen, moet u thuis zijn in de internationale handelsregels, export en marktkansen. Met een opleiding van NCOI Opleidingen ontwikkelt u zich als zeer breed inzetbare professional voor internationale organisaties.

Waarom International Business studeren?

Met een opleiding International Business kunt u veel kanten op. U kunt in het bank- of verzekeringswezen, sales, export, import of marketing gaan werken als bijvoorbeeld accountmanager, consultant, salesmanager of inkoper. Als professional op dit gebied richt u zich op de bedrijfseconomische kant en levert u een bijdrage aan managementvraagstukken en strategische beslissingen. Met een opleiding International Business vergroot u uw kennis en inzichten op het gebied van internationale handel, bedrijfskunde en management.

Volg een HBO-programma: in korte tijd deskundig

Door het volgen van een HBO-programma kunt u zich in relatief korte tijd verdiepen in een specifiek onderwerp. Wilt u deskundig worden op het gebied van internationale bedrijfskunde? Dan is het praktijkgerichte programma HBO International Business interessant voor u. Met dit programma ontwikkelt u zich op HBO-niveau als breed inzetbare professional voor internationale organisaties. U verdiept zich onder meer in internationaal ondernemingsbeleid, handelssystemen, marktsegmentatie, positionering en branding.

Opgeleid tot International Business-professional

Ligt uw interesse voornamelijk bij internationale handel en exportmanagement? Met HBO Export en International Business leert u alles over het verkennen van buitenlandse markten, export binnen en buiten Europa en de effecten van culturele verschillen op internationale zaken. Het programma wordt verzorgd door ervaren docenten, die zelf werkzaam zijn (geweest) in de internationale omgeving. Zo wordt u perfect opgeleid en goed voorbereid op een toekomst als professional op het gebied van international business.

De voordelen van studeren bij NCOI

Met een MBO- of HBO-opleiding op het gebied van International Business bij NCOI bepaalt u zelf waar en wanneer u studeert. Wij bieden u meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland, topdocenten uit de praktijk en een waardevol diploma. Uw werkpraktijk is het uitgangspunt van onze opleidingen. Dat houdt in dat uw opleiding goed te combineren is met uw werk en privéleven. Bij ons volgt u uw opleiding Bedrijfskunde in deeltijd en bepaalt u zelf of u doordeweeks overdag, ’s avonds, op zaterdag, of via e-learning studeert.