Menu
NCOI Opleidingen - Overheid

Juridische en Sociale Zekerheid opleidingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het trainings- en opleidingsprogramma Juridische en Sociale Zekerheid van NCOI Opleidingen omvat volledige HBO Bacheloropleidingen,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het trainings- en opleidingsprogramma Juridische en Sociale Zekerheid van NCOI Opleidingen omvat volledige HBO Bacheloropleidingen,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het trainings- en opleidingsprogramma Juridische en Sociale Zekerheid van NCOI Opleidingen omvat volledige HBO Bacheloropleidingen,...

Lees meer

Meest bekeken Juridische en Sociale Zekerheid opleidingen

Meest bekeken Juridische en Sociale Zekerheid opleidingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het trainings- en opleidingsprogramma Juridische en Sociale Zekerheid van NCOI Opleidingen omvat volledige HBO Bacheloropleidingen, maar ook HBO-programma’s, MBO-programma’s en trainingen. Op elk niveau en op elk deelgebied van de juridische en sociale zekerheid biedt het opleidings- en trainingsprogramma van NCOI Opleidingen u de juiste keuze.

Een introductie in het vakgebied Juridische en Sociale Zekerheid     

In de Basisopleiding Praktisch Bedrijfsrecht maakt u kennis met het vakgebied. Daarvoor gaat u aan de slag met arbeids-, contract en ondernemingsrecht. Ook goederenrecht en verbintenissenrechten komen uitgebreid aan bod. Zo weet u als ondernemer, medewerker of adviseur welke rechten bedrijven in de dagelijkse praktijk tegenkomen en hoe u hier het beste mee kunt omgaan. Wanneer u het programma met een voldoende afrondt, ontvangt u het diploma 'Basisopleiding Praktisch Bedrijfsrecht’.

Praktijkgericht HBO-programma Juridische en Sociale Zekerheid

Op zoek naar een uitdagend programma op het gebied van Nederlands recht? Kies dan voor HBO Rechten – 1 jaar. Tijdens dit unieke programma verdiept u zich in bestuursrecht, strafrecht en privaatrecht. Ook ontwikkelt u juridische vaardigheden, zodat u rechtspraak kunt interpreteren en processen optimaal kunt voorbereiden. Kortom, u legt in 1 jaar tijd een stevig fundament voor uw verdere carrière binnen de rechten.

HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening

Wilt u als juridisch professional mensen met uiteenlopende vragen op het gebied van sociaal juridische gebied helpen en begeleiden? Dan is de HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening bijzonder interessant voor u. In de opleiding ontwikkelt u naast de nodige juridische kennis ook uw communicatieve en begeleidingsvaardigheden om mensen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. U kunt met deze opleiding gaan werken als sociaal juridisch dienstverlener, budgetconsulent, of bij gemeentelijke sociale diensten of in de jeugdzorg.

Juridische en Sociale zekerheid op Masterniveau

Organisaties streven naar continuïteit. Dat maakt risicomanagement van essentieel belang. Tijdens de Masterclass Riskmanagement, Compliance & Governance gaat u aan de slag met het risicobeleid van uw organisatie. U leert hoe u dit verder kunt specificeren, zodat u risico’s optimaal beheert. Daarbij ontwikkelt u vaardigheden om een succesvolle risicostrategie te ontwerpen en te implementeren. Al tijdens de lessen zult u merken dat u nieuwe risico’s ontdekt waaraan uw organisatie wordt blootgesteld. Met de praktijkgerichte aanpak van NCOI kunt u direct ingrijpen. Zo plukt ook uw organisatie direct de vruchten van uw studie.

Waarom een opleiding Juridische en Sociale Zekerheid bij NCOI?

  • De grootste opleider van werkend Nederland
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Leslocaties door heel Nederland
  • Docenten met jarenlange ervaring binnen hun vakgebied
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers