Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Zorg & Medisch

Logopedie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen verzorgt een interessant pakket van opleidingen op het gebied van logopedie. Je ontwikkelt de fundamentele...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen verzorgt een interessant pakket van opleidingen op het gebied van logopedie. Je ontwikkelt de fundamentele...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen verzorgt een interessant pakket van opleidingen op het gebied van logopedie. Je ontwikkelt de fundamentele...

Lees meer

Meest bekeken Logopedie

HBO Bachelor Logopedie
Langer dan 36 maanden HBO/HBO Bacheloropleiding
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Duur
Prijs

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen verzorgt een interessant pakket van opleidingen op het gebied van logopedie. Je ontwikkelt de fundamentele elementen van logopedie, zodat je mensen met stemklachten en taal- en spraakstoornissen beter kunt begeleiden. Wat onze opleidingen kenmerkt, is de praktijkgerichte aanpak en de verzorging door ervaren docenten. Kies je voor een (deeltijd) opleiding logopedie van NCOI, dan kun je kiezen uit vele startmomenten door heel Nederland.

Wat is logopedie?

Als logopedist ondersteun je cliënten bij uiteenlopende communicatiestoornissen. Hulpvragen kunnen betrekking hebben op taal, maar ook op spraak, gehoor en slikken. De doelgroepen lopen zeer uiteen. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met jongeren die een nieuwe taal aanleren, of met ouderen die herstellen van een beroerte. Met een deeltijdopleiding logopedie leer je cliënten optimaal ondersteunen bij hun persoonlijke doelen. Tijdens de opleiding word je volledig begeleid door ervaren logopedisten, die de theorie vertalen naar de voor jou herkenbare praktijk.

HBO Bachelor Logopedie

Met de HBO Bachelor Logopedie van NCOI Opleidingen word je op praktijkgerichte wijze opgeleid tot zelfstandig, erkend logopedist. Je verdiept zich in de anatomie en de spraakontwikkeling van de mens. Daarbij verdiep je je in mogelijke afwijkingen hierbinnen, zoals neurologische afwijkingen. Bovendien ontwikkel je vaardigheden om diagnoses te stellen bij bijvoorbeeld:
  • Hersenletsel (afasie)
  • Uitspraakgebrek (dysartrie) 
  • Slikstoornissen (dysfagie) 

Deze verschillende diagnoses en de keuze voor bijbehorende behandelmethoden leer je onderbouwen op basis van Evidence Based Practice. Zo kun je aantonen dat je gewetensvol handelt, conform een weloverwogen methodiek. Met het erkende Bachelorgetuigschrift Logopedie van NCOI Opleidingen zet je dan ook een belangrijke stap in je carrière als logopedist.

Professional Master Paramedisch Ondernemer

Ben je werkzaam als logopedist en heb je de ambitie om voor jezelf te beginnen? Dat kan met de Professional Master Paramedisch Ondernemer bij NCOI Opleidingen. Tijdens deze Professional Master verdiep je je in huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen het vakgebied. Op basis hiervan leer je een heldere strategie vormen en implementeren. Na afloop beschik je over de kennis en vaardigheden om je onderneming succesvol binnen de markt te plaatsen. Daarmee legt je hét fundament voor je verdere carrière als zelfstandig ondernemer binnen de paramedische branche.

Businesspartner Pro Education

Ben je logopedist? In samenwerking met businesspartner Pro Education biedt NCOI je een nascholingsaanbod met ruim 350 praktijkgerichte cursussen en opleidingen om je ambities te realiseren. Het aanbod van Pro Education is voor een groot deel geaccrediteerd door KNGF, Stichting ADAP of ClaudicatioNet en heeft een gemiddelde waardering van een 8,0.