Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Loon- en Salarisadministratie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Houd je van cijfers en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de loon- en salarisadministratie iets voor jou....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Houd je van cijfers en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de loon- en salarisadministratie iets voor jou....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Houd je van cijfers en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de loon- en salarisadministratie iets voor jou....

Lees meer

Meest bekeken Loon- en Salarisadministratie

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Prijs

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (2) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Houd je van cijfers en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de loon- en salarisadministratie iets voor jou. Als loon- en salarisadministrateur kun je maandelijks veel medewerkers weer blij maken met de beloning van hun werk. Wil je je kennis en vaardigheden van loon- en salarisadministratie uitbreiden? Met een opleiding in dit vakgebied zorg je er op een professionele manier voor dat je personeel correct beloond wordt. Of je je nu specialiseert in loonadministratie, personeelsadministratie of payroll, bij NCOI vind je de juiste opleiding. Bijvoorbeeld:

 

Opleidingen salarisadministratie

Zoek je een baan in de salarisadministratie? Dan sta je sterker met een stevige basis. Bijvoorbeeld met de opleiding voor het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®). Deze zes maanden durende opleiding is dé vakopleiding voor professionals die zich willen verdiepen in loon- en salarisadministratie. Op basis van de laatste ontwikkelingen leer je alles wat je moet weten over de huidige wet- en regelgeving in dit vakgebied. Na de opleiding ben je in bezit van het officiële diploma PDL van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Je kunt zelfstandig loonadministratie voeren, loonberekeningen maken en specifieke vragen van medewerkers beantwoorden. Dit maakt je een zeer waardevolle deskundige voor bedrijven.

Carrière als salarisadministrateur

Wil je je ontwikkelen tot payrollprofessional? Ook dat kan bij NCOI. Je vindt bij ons diverse payroll-opleidingen. Zoals Vakopleiding Payroll Services (VPS®). Hierin leer je in één jaar alles wat je moet weten op het gebied van arbeid en belonen. Ben je reeds enkele jaren werkzaam als loon- en personeelsadviseur? Dan sluit de HBO Bachelor Management Payroll Services het beste bij jou aan. Alle belangrijke onderwerpen komen uitgebreid aan bod, zoals arbeidsrecht, strategische vaardigheden en sociale zekerheid. Tijdens de opleiding word je volledig ondersteund door ervaren professionals uit het vakgebied. Zo word je volledig opgeleid tot expert binnen de salarisadministratie. 

Personeels- en salarisadministratie

Ben je op zoek naar een kort en praktijkgericht programma in de richting van salarisadministratie? Met het programma MBO Salarisadministratie doe je de kennis en vaardigheden op om de salarisadministratie van je organisatie uit te voeren. Wil je je niet alleen verdiepen in salarisadministratie, maar ook in andere aspecten van personeelsadministratie, zoals arbeidsrecht, personeelsmanagement, verzuim en re-integratie? Volg dan de opleiding HBO Personeelsadministratie. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding ontwikkel je in één jaar de kennis en vaardigheden om je personeelsadministratie uit te voeren en te verbeteren.

Waarom NCOI Opleidingen?

Bij ons kun je je opleiding uitstekend combineren met je baan en privéleven. Je kunt je opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Verder kun je meerdere keren per jaar starten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wil je je niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kun je ook kiezen voor een deelprogramma. Toegankelijk en flexibel. Niet voor niets is NCOI Opleidingen dé opleider voor werkend Nederland.