Loopbaancoaching

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren en het beste in hem of haar naar boven halen? Als loopbaancoach helpt u mensen die twijfelen over hun loopbaan....

Lees meer

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren en het beste in hem of haar naar boven halen? Als loopbaancoach helpt u mensen die twijfelen over hun loopbaan....

Lees meer

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren en het beste in hem of haar naar boven halen? Als loopbaancoach helpt u mensen die twijfelen over hun loopbaan....

Lees meer

Loopbaancoaching: 15 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

HBO-programma (10) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Meest bekeken Loopbaancoaching

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren en het beste in hem of haar naar boven halen? Als loopbaancoach helpt u mensen die twijfelen over hun loopbaan. Iets voor u? Boost uw eigen carrière met een NCOI-opleiding tot loopbaancoach of loopbaanadviseur.

Opleiding tot coach

Uzelf op HBO-niveau ontwikkelen tot loopbaancoach? Voor het 1-jarige programma HBO Loopbaancoach gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Tijdens de opleiding tot coach verdiept u zich in professioneel loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding en coaching. U leert bijvoorbeeld meer over duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling en advisering bij werkeloosheid. Na het HBO-programma kunt u onder meer een begeleidingsplan opzetten, coachen op kwaliteiten en goede adviesgesprekken voeren.

Certificering loopbaancoach

Bent u al loopbaanadviseur en wilt u zich certificeren? Het EIA-keurmerk is het Europese kwaliteitskeurmerk voor professionele coaches. De Leergang Professioneel Coach is uw voorbereiding op het EIA-assessment voor uw certificering als coach bij de Nederlandse beroepsorganisatie voor coaches (NOBCO). In de loopbaancoachopleiding krijgt u onder meer inzicht in uw eigen identiteit en zelfvertrouwen, leert u meer over oplossingsgericht coachen, vraag- en luistertechnieken en omgaan met weerstand.

Coachingsvaardigheden

Heeft u nu of binnenkort te maken met coaching en wilt u zich hierin verbeteren? Uw coachingsvaardigheden versterken is vooral een kwestie van veel doen. Tijdens de 3-daagse training Coachingsvaardigheden oefent u met een trainingsacteur. Samen speelt u coachingssituaties na uit uw werkomgeving. Na deze training weet u welke vaardigheden en houding horen bij de rol van loopbaancoach. U bent zich bewust van uw eigen kwaliteiten en de valkuilen als coach. Ook kent u de fases van een coachingsproces en de structuur van een coachingsgesprek.
 
Meer weten? We helpen u graag bij het vinden van een passende training of opleiding tot loopbaancoach.