Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • MBO Veiligheidskunde en Arbeidsveiligheid

MBO Veiligheidskunde en Arbeidsveiligheid

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veilig en gezond werken is binnen elke organisatie van belang. Wil jij je specialiseren op het gebied van arbeidsveiligheid...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veilig en gezond werken is binnen elke organisatie van belang. Wil jij je specialiseren op het gebied van arbeidsveiligheid...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veilig en gezond werken is binnen elke organisatie van belang. Wil jij je specialiseren op het gebied van arbeidsveiligheid...

Lees meer

Meest bekeken MBO Veiligheidskunde en Arbeidsveiligheid

Meest bekeken MBO Veiligheidskunde en Arbeidsveiligheid

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veilig en gezond werken is binnen elke organisatie van belang. Wil jij je specialiseren op het gebied van arbeidsveiligheid en zo de veiligheid binnen jouw organisatie naar een hoger level tillen? Volg dan een MBO-opleiding veiligheidskunde en arbeidsveiligheid bij NCOI, de opleider van werkend Nederland. Hieronder lees je meer over onze opleidingen en welke mogelijkheden er zijn.

Een MBO-opleiding veiligheidskunde en arbeidsveiligheid volgen bij NCOI

Bij NCOI vind je een ruim aanbod MBO-opleidingen en programma’s op het gebied van veiligheidskunde en arbeidsveiligheid. Daarnaast zijn al onze opleidingen zo ontwikkeld dat jouw eigen werkpraktijk altijd centraal staat. De cases, opdrachten en oefeningen waarmee je tijdens de opleiding aan de slag gaat, kun je altijd toespitsen op je eigen praktijk. Zo leer je meteen hoe je de theorie in de praktijk toepast en zie je snel resultaat. Daarnaast krijg je les van docenten met jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Zij weten precies wat er speelt in de branche en kunnen zich daardoor ook goed inleven in jouw werkpraktijk en waar je tijdens je werk tegenaan loopt.

Wat kun je met een MBO-opleiding veiligheidskunde en arbeidsveiligheid?

Afhankelijk van wat je ambities zijn en welke opleiding je kiest, kun je verschillende kanten op met een MBO-opleiding veiligheidskunde en arbeidsveiligheid. Zo kun je na afronding van je opleiding bijvoorbeeld aan de slag als auditor, QHSE-coördinator, KAM-coördinator of adviseur op het gebied van veiligheid.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor onze MBO-opleidingen geldt dat je minimaal moet beschikken over een diploma op MBO-niveau 2, een diploma op VMBO-niveau (kader, gemengd of theoretische leerweg) of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar. Voor onze MBO-programma’s en MBO Vakopleidingen gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel is het van belang dat je minimaal over MBO-werk- en –denkniveau beschikt. Daarnaast is het voor een aantal opleidingen van belang dat je over technische kennis op minimaal LTS-niveau beschikt. Als dit het geval is, staat dit altijd duidelijk aangegeven op de opleidingspagina.

Veelgekozen opleiding: Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

Ben je op zoek naar een veiligheidskundeopleiding op MBO-niveau waarmee je ook nog eens het gewaardeerde diploma VOL-VCA behaald? Dan is de opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK)
een uitstekende keuze. In deze praktijkgerichte opleiding verdiep je je onder meer in de Arbowet, risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), crisismanagement en BHV. Of je nu werkt in de zorg, chemie, bouw, overheid of bij defensie, na deze opleiding lever je gegarandeerd een waardevolle bijdrage aan een veilige werkomgeving. 

Waarom een MBO-opleiding veiligheidskunde en arbeidsveiligheid volgen bij NCOI?

  • Praktijkgericht onderwijs voor werkenden
  • Les van ervaren docenten uit het vakgebied
  • Meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland
  • Uitstekend te combineren met een drukke baan en een privéleven