Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

MBO Marketing

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je specialiseren door middel van een MBO Marketing-opleiding? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je specialiseren door middel van een MBO Marketing-opleiding? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je specialiseren door middel van een MBO Marketing-opleiding? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres....

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je specialiseren door middel van een MBO Marketing-opleiding? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Wij bieden opleidingen op verschillende gebieden: van marketing tot sales en van social media tot retailmanagement. Bij al onze opleidingen staat jouw vakgebied centraal. Je verdiept je niet urenlang in theorie, maar gaat aan de slag met praktische cases die je direct in je werkomgeving kunt toepassen. Uiteraard krijg je les van gedreven docenten uit het werkveld.

Voorbereid op de toekomst met een MBO Marketing-opleiding

Een MBO Marketing-opleiding van NCOI Opleidingen biedt perspectief op de arbeidsmarkt. Een mooie carrière in het dynamische vakgebied marketing ligt in het verschiet. Of je nu meer verdieping wilt in je huidige functie of toe bent aan een nieuwe uitdaging in marketing: onze opleidingen sluiten altijd aan op jouw wensen. Wil je een goede basis leggen voor een baan in marketing en het gedrag van consumenten leren begrijpen? Dan is de opleiding MBO Medewerker Marketing en Communicatie niveau 4 iets voor jou. Wil je je verdiepen in de aspecten van accountmanagement, marketing en sales? Dat kan uitstekend met de vakopleiding NIMA Basiskennis Sales. Een NIMA-diploma wordt sterk gewaardeerd in het bedrijfsleven. Een volledig overzicht van al onze marketing-opleidingen vind je bovenaan deze pagina.

Jouw praktijk staat centraal

Voor welke MBO Marketing-opleiding je ook kiest: jouw praktijk staat altijd centraal. Alle docenten staan met een been in de praktijk waardoor de lessen altijd praktisch van aard zijn. Ook bieden we je tijdens de bijeenkomsten voldoende gelegenheid om met medestudenten te sparren over vraagstukken uit jouw dagelijkse werk als marketingmedewerker. Zo kun je het geleerde de volgende dag direct toepassen. Dat is niet alleen voor jou van toegevoegde waarde, maar ook voor je werkgever.

MBO Marketing-opleiding bij NCOI combineren met een drukke baan

Een MBO Marketing-opleiding volgen naast een volledige baan lijkt misschien onmogelijk, maar we doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Bij NCOI kun je zowel overdag, ’s avonds en op zaterdag, als via e-Learning studeren. En in combinatie met leslocaties door het hele land kun je studeren waar en wanneer je maar wilt. Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie? Overstappen naar een studievariant is geen probleem.

Waarom een MBO Marketing-opleiding volgen bij NCOI?

  • Ruim 30 opleidingslocaties door heel Nederland
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Inhoud van de lessen afgestemd op werkenden
  • Uitstekend te combineren met je werk- en privéleven
  • Officieel erkend door het ministerie van OCW