Menu

Digitale brochure aanvragen

  • Home
  • MBO Sport en Bewegen

MBO Sport en Bewegen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je gek op sport en bewegen en breng je jouw enthousiasme graag over op anderen? Kies dan voor een opleiding MBO Sport,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je gek op sport en bewegen en breng je jouw enthousiasme graag over op anderen? Kies dan voor een opleiding MBO Sport,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je gek op sport en bewegen en breng je jouw enthousiasme graag over op anderen? Kies dan voor een opleiding MBO Sport,...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (3) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (4) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je gek op sport en bewegen en breng je jouw enthousiasme graag over op anderen? Kies dan voor een opleiding MBO Sport, Bewegen en Vrije Tijd. NCOI Opleidingen biedt diverse MBO-opleidingen en korte programma’s. Praktijkgericht, flexibel en afgestemd op jouw wensen en behoeften als werkend student. Hieronder vind je meer informatie over de MBO-opleidingen Sport en Bewegen bij NCOI.

Het vakgebied sport en bewegen

Sport en beweging is ontzettend belangrijk voor jong en oud. Met een MBO-opleiding Sport, Bewegen en Vrije tijd kun je heel veel kanten op. Je zorgt ervoor dat mensen in beweging komen, bijvoorbeeld middels sportlessen, grootschalige evenementen of buurtactiviteiten. Niet alleen is enige kennis van het menselijk lichaam belangrijk, er komt ook een stukje projectmanagement aan bod. Je leert mensen te inspireren, motiveren én coachen. Na afronding van een van de opleidingen of programma’s kun je bijvoorbeeld aan de slag als sportinstructeur of evenementenorganisator.

Wat kun je met een opleiding MBO Sport, Bewegen en Vrije Tijd?

De sportbranche is enorm in ontwikkeling. Er is steeds vaker behoefte aan goed opgeleide instructeurs. Met het MBO-programma Sportinstructeur kun je na 6 maanden tijd aan de slag in de wereld van de sport- en bewegingsbegeleiding. Tijdens dit programma komen de medische aspecten van sport en bewegen uiteraard zeer uitgebreid aan bod. Wil je projecten voor een gezondere leefstijl opstellen en uitvoeren? En wil je de deelnemers hiervan goed kunnen coachen en begeleiden? Wellicht is de opleiding MBO Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid niveau 4 iets voor jou. Met deze opleiding behaal je het officieel erkende diploma dat als standaard geldt in de branche. Een compleet overzicht van alle MBO-opleidingen op het gebied van sport, bewegen en vrije tijd vind je aan de bovenkant van deze pagina.

Inspirerende voorbeelden uit de praktijk

Welke opleiding MBO Sport, Bewegen en Vrije Tijd je ook kiest, je kunt er vanuit gaan dat jouw werkpraktijk centraal staat. Onze docenten hebben jarenlange ervaring in de branche en snappen daarom precies waar je tegenaan loopt. Lastige vraagstukken en inspirerende cases dienen als voorbeelden tijdens de bijeenkomsten. Grote kans dat je na de lessen met veel inspiratie weer richting huis gaat.

Jouw opleiding MBO Sport, Bewegen en Vrije Tijd combineren met een drukke baan

Een opleiding of MBO-programma combineren met je drukke baan lijkt haast onmogelijk, maar niets is minder waar. NCOI is de opleider van werkend Nederland. Al onze opleidingen zijn goed te combineren met jouw baan en privéleven. De praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat je de lesstof direct kunt toepassen op jouw werk. Ook kun je kiezen uit diverse studievarianten: overdag of ‘s avonds bij meer dan 30 leslocaties door heel Nederland, of via e-Learning.