• Home
  • MBO Verzorgende IG

MBO Verzorgende IG

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een opleiding verzorgende IG volgen? Als u ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaalt u een erkend...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een opleiding verzorgende IG volgen? Als u ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaalt u een erkend...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een opleiding verzorgende IG volgen? Als u ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaalt u een erkend...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Toon alle startmomenten
Variant
Toon alle varianten
Duur

MBO - Niveau 3 (4) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een opleiding verzorgende IG volgen? Als u ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaalt u een erkend diploma. Bij deze opleiding kunt u kiezen uit 4 specialisaties. Al onze verzorgende IG-opleidingen zijn officieel erkend en worden verzorgd door topdocenten met veel praktijkervaring in de zorg. Mensen zoals u dus. Dankzij de praktijkgerichte insteek weet u zeker dat u alleen leert waar u in de praktijk ook echt iets aan heeft.

Opleiding verzorgende IG biedt perspectief

Met een verzorgende IG-opleiding volwassenen van NCOI ligt er een mooie loopbaan voor u in het verschiet, aangezien u op erkend MBO-niveau wordt opgeleid. U kunt kiezen uit 4 specialisaties: geestelijke gezondheidszorg (GGZ), gehandicaptenzorg (GHZ), Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT) of kraamzorg. Na het afronden van de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) kunt u aan de slag in bijvoorbeeld een beschermde woonvorm, in de verslavingszorg of bij een kinder- of jeugdinstelling. U verwerft medische basiskennis, leert hoe u verpleegtechnische handelingen moet uitvoeren en volgt een module waarin u zich verdiept in diverse aspecten van de geestelijke gezondheidszorg. Is de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Kraamzorg meer iets voor u? Dan volgt u naast de gemeenschappelijke beroepsgerichte modules 2 specifieke kraamzorgmodules: Werken in de kraamzorg en Vaardigheden voor de kraamverzorgende. Na afloop van de opleiding kunt u de verloskundige of arts assisteren bij de geboorte, de baby en de moeder verzorgen en advies geven over voeding en verzorging. Voor wie aan de slag wil in een verpleeg- of verzorgingshuis of in de thuiszorg hebben we de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT). Als u voor deze opleiding kiest, volgt u naast de algemene beroepsmodules een module die speciaal gericht is op het werken in de VVT. Spreekt de gehandicaptenzorg u meer aan? Kies dan voor de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3, specialisatie Gehandicaptenzorg (GHZ). U volgt naast de gemeenschappelijke beroepsgerichte modules een module Gehandicaptenzorg, waarin u onder andere op de hoogte gebracht wordt van ontwikkelingen in de gehandicaptenzorg en leert hoe u zelfredzaamheid bij de cliënt kunt stimuleren.

Uw praktijk staat centraal

Welke opleiding verzorgende IG u ook kiest, u kunt er altijd van uitgaan dat uw praktijk centraal staat. Onze docenten snappen dankzij hun jarenlange ervaring precies waar u tegenaan loopt in de praktijk. Er is tijdens de bijeenkomsten dan ook ruime gelegenheid om met uw docent en medestudenten te sparren over uw eigen praktijksituaties. Grote kans dat u boordevol inspiratie weer naar huis gaat!

Verzorgende IG opleiding bij NCOI combineren met een drukke baan

Een opleiding verzorgende IG combineren met een drukke baan en een hectisch gezinsleven, hoe doe ik dat? Vraagt u zichzelf dat ook weleens af? Dan bent u bij NCOI aan het juiste adres. U kunt bij ons kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: overdag, ’s avonds of op zaterdag. Wilt u gedurende opleiding switchen naar een andere variant? Ook dat is mogelijk! De opleidingen worden bovendien door het hele land verzorgd, dus er is altijd wel een leslocatie in de buurt van u of uw werk.
 
Volg bij NCOI een opleiding verzorgende IG in deeltijd!