Menu
NCOI Opleidingen - ICT & Makelaardij

Makelaardij en Taxatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een opleiding makelaar en vastgoed volgen in deeltijd? Met een opleiding makelaar of opleiding vastgoed van NCOI legt u een...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een opleiding makelaar en vastgoed volgen in deeltijd? Met een opleiding makelaar of opleiding vastgoed van NCOI legt u een...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een opleiding makelaar en vastgoed volgen in deeltijd? Met een opleiding makelaar of opleiding vastgoed van NCOI legt u een...

Lees meer

Meest bekeken Makelaardij en Taxatie

Meest bekeken Makelaardij en Taxatie

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een opleiding makelaar en vastgoed volgen in deeltijd? Met een opleiding makelaar of opleiding vastgoed van NCOI legt u een stevig fundament waarop u verder kunt bouwen aan een glans- en kansrijke loopbaan! U verdiept zich aan de hand van onderwerpen als bouwkunde, financiën, juridische aspecten en economie in het vakgebied van de makelaar en taxateur.

Opleiding makelaar

Taxaties, marketing, sales, financiering en recht zijn zaken waar je als makelaar mee te maken krijgt. Tijdens het 1-jarige praktijkgerichte programma HBO Vastgoed en Makelaardij komen deze zaken, samen met makelaardijleer, uitgebreid aan bod.

Kandidaat-Makelaar Wonen (KRMT)

Wilt u aan de slag in vastgoed of makelaardij met de specialisatie wonen? Dan is de 2-jarige opleiding Kandidaat-Makelaar Wonen (KRMT) een goede keuze.

Assistent-Makelaar Wonen (ARMT)

Assistent-Makelaar Wonen (ARMT) is dé opleiding als u makelaar wilt worden. U sluit deze makelaarsopleiding af met examinering bij SVMNIVO. Dus na afloop kunt u zich officieel registreren in het Kandidaat Register Makelaar-Taxateur (KRMT) en kunt u de titel KRMT achter uw naam voeren.

Register Makelaar-Taxateur (RMT)

Wilt u officieel gecertificeerd makelaar worden en ingeschreven zijn in het Register-Makelaar (RM)? Met de opleiding Register Makelaar-Taxateur (RMT) kunt u het diploma Register-Makelaar behalen en u certificeren als RM. U bent erkend Register-Makelaar (RM) en kunt aan de slag als zelfstandige of bij een makelaarskantoor, in het bankwezen of bij de overheid.

Rentmeestersopleiding

Werkt u als taxateur of in de aankoop en het beheer landelijk vastgoed en wilt u zich ontwikkelen tot rentmeester? Onze Rentmeestersopleiding leidt u in 1 jaar op tot NVR-erkend rentmeester. De rentmeester van vandaag is een vastgoedspecialist in het landelijk gebied.

Opleiding tot vastgoeddeskundige

Wilt u zich ontwikkelen tot gecertificeerd (kandidaat)makelaar of taxateur? Met een of meer van de onderstaande opleidingen vastgoed en makelaardij in deeltijd bent u op de goede weg. 

 

Grondverwerving en schadevergoeding

Houdt u zich bezig met grondaankopen, andere onroerendgoedactiviteiten en bestuursrechtelijke schadevergoedingen? En wilt u zich hier verder in ontwikkelen? Dan is de 2-jarige opleiding Grondverwerving en Schadevergoedingen een goede keuze. U leert onder meer de beginselen van schades taxeren en hoe u privaat- en publiekrechtelijke belemmeringen kunt wegnemen.

Voor iedereen die zich bezighoudt met grondaankopen, andere onroerendgoedactiviteiten en bestuursrechtelijke schadevergoedingen zijn de Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS) al jaren dé ontmoetingsplaats. In 2 dagen krijgt u een update van uw vakkennis en netwerk. We behandelen de belangrijkste actualiteiten rondom grondverwerving en schadevergoedingen, zoals taxeren, onteigening, planschade en nadeelcompensatie.