Management voor de Gezondheidszorg

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De zorg is een sector die altijd in beweging is. Daarom is goed management in de zorg extra belangrijk. Als manager kunt u...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De zorg is een sector die altijd in beweging is. Daarom is goed management in de zorg extra belangrijk. Als manager kunt u...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De zorg is een sector die altijd in beweging is. Daarom is goed management in de zorg extra belangrijk. Als manager kunt u...

Lees meer

Meest bekeken Management voor de Gezondheidszorg

Meest bekeken Management voor de Gezondheidszorg

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO Associate Degree (1) Met een Associate degree (Ad) wordt u opgeleid voor een wettelijk erkend HBO-getuigschrift. Een Ad-programma biedt u de mogelijkheid om in 2 jaar een volledig HBO-programma af te sluiten met de graad Associate degree (Ad). Vanuit de Ad kunt u verder studeren naar HBO Bachelor. Hogeschool NCOI is erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs en bevoegd om graden te verleden voor HBO Associate degree en HBO Bachelor.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (7) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De zorg is een sector die altijd in beweging is. Daarom is goed management in de zorg extra belangrijk. Als manager kunt u hier echt het verschil maken. Gaat u starten als manager in de zorg? Of bent u al zorgmanager, maar wilt u zich verdiepen in uw vak? Volg dan een managementopleiding voor de gezondheidszorg bij NCOI Opleidingen!

Waarom een opleiding management in de zorg volgen?

De zorg is een sector apart. Uw primaire focus is de gezondheid van uw cliënten. Daarnaast heeft u te maken met veel andere belangen, onder meer van de overheid en verzekeraars. Daarom is het belangrijk dat u als zorgmanager veel kennis van zaken heeft: zowel van de menselijke kant als de bedrijfskant. Maar u moet ook over een stevige managementbasis beschikken. En omdat de zorg zo dynamisch en altijd in ontwikkeling is, kan uw eigen ontwikkeling ook niet stilstaan. Volg daarom een opleiding management in de zorg.
 

Wat leer ik in een opleiding zorg management?

De opleidingen van NCOI passen bij de behoeften van professionals zoals u. Zo sluiten ze optimaal aan bij uw werk- en privéleven. Bij onze opleidingen leert u effectief management te voeren in de zorg. Denk hierbij aan ontwikkelingen, marktwerking en schaalvergroting in de zorg, maar ook leiderschapsstijlen of gedrag in organisaties. Uiteraard verschilt het per opleiding wat u precies leert. Bekijk alle zorgmanagementopleidingen om de opleiding te kiezen die past bij uw ambities. Wat uw keuze ook is, u krijgt altijd les van ervaren docenten die zelf ook als zorgmanager werken. Zij begrijpen wat u wilt weten en waar u tegenaan loopt.
 

Manager in de zorg worden: welke opleiding kies ik?

Of u nu voor het eerst leidinggeeft, voor het eerst in de zorg werkt, of dat u juist al een doorgewinterde zorgmanager bent: bij NCOI vindt u de opleiding die bij u past. 
 

Opleiding management in de zorg op HBO-niveau

Zo bieden we de opleiding HBO Starting Manager in de Zorg voor de beginnende zorgmanager. Hierin krijgt u alle handvatten aangereikt die u nodig heeft voor dit vak. Werkt u al langer als zorgmanager en wilt u zich verdiepen in strategische aspecten? Dan is de opleiding HBO Marktwerking en Strategie in de zorg wat voor u. Wilt u graag een officiële Bacheloropleiding volgen? Ga dan voor de HBO Bachelor Organisatiepsychologie en haal uw erkende Bachelorgetuigschrift. Wél diepgaande kennis, maar liever niet meteen 4 jaar lang studeren? Met de HBO Associate degree Management in de Zorg komen alle belangrijke punten waar u als manager mee te maken kunt krijgen aan bod.
 

Master zorgmanagement

Wilt u een Masteropleiding volgen, kies dan voor Master of Business Administration (MBA) voor Zorg en Welzijn. Liever een iets korter programma? Ga dan voor de Professional Master Management van Gezondheidszorg (6 maanden) of de Masterclass Strategisch Management voor Zorg en Welzijn (3 maanden). Beide opleidingen zijn onderdeel van de MBA. Hierin leert u ook omgaan met complexe vraagstukken op het gebied van management van gezondheidszorg.
 

Opleiding management voor de zorg in deeltijd volgen

Al onze zorgmanagementopleidingen zijn voor professionals. Daarom volgt u uw opleiding in deeltijd, op een moment waarop het u uitkomt. Overdag, ’s avonds of op zaterdag. Naast onze klassikale opleidingen bieden we voor sommige opleidingen de e-learning variant aan. Ook de duur van uw opleiding kunt u afstemmen op uw eigen wensen en ambities. Gaat u voor de officiële Bacheloropleiding? Kies dan voor onze geaccrediteerde Bacheloropleiding HBO Bachelor Management in de Zorg. Hierin leert u alle fundamenten die u nodig heeft als succesvol zorgmanager. Wilt of kunt u minder lang studeren? Kijk dan eens naar opleidingen zoals HBO Zorgmanagement – 1 jaar of HBO Zorgmanagement – 2 jaar. En wilt u later toch gaan voor een volledige Bacheloropleiding? Dan kunt u er altijd nog voor kiezen om verder te studeren.