Menu

Onderwijsmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met alle vakinhoudelijke ontwikkelingen, stelselwijzigingen en de digitalisering is het voor onderwijsmanagers een uitdaging...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met alle vakinhoudelijke ontwikkelingen, stelselwijzigingen en de digitalisering is het voor onderwijsmanagers een uitdaging...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met alle vakinhoudelijke ontwikkelingen, stelselwijzigingen en de digitalisering is het voor onderwijsmanagers een uitdaging...

Lees meer

Meest bekeken Onderwijsmanagement

Meest bekeken Onderwijsmanagement

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met alle vakinhoudelijke ontwikkelingen, stelselwijzigingen en de digitalisering is het voor onderwijsmanagers een uitdaging om onderwijs te blijven bieden van hoge kwaliteit. Wij helpen u aan uw leidinggevende expertise, bedrijfskundig inzicht, communicatieve vaardigheden en kennis over ontwikkelingspsychologie, opvoeding en pedagogiek. Bij NCOI Opleidingen kiest u uit een groot aanbod opleidingen onderwijsmanagement voor (toekomstig) schoolleiders in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en de kinderopvang.

Master Onderwijsmanagement

Wilt u schoolleider worden in het primair onderwijs of voortgezet onderwijs? Volg dan bijvoorbeeld de Master of Business Administration (MBA) met als specialisatie Onderwijsmanagement. Hiermee verbetert u uw bedrijfskundig inzicht en u mag na afloop de graad MBA voeren. Als u zich meer wilt ontwikkelen op het gebied van organisatiegedrag, cultuur, verandering en persoonlijke leiderschap, kies dan voor de Master Management, Cultuur en Verandering (MCC), specialisatie Onderwijsmanagement. Wanneer u de MBA of de MCC met succes afrondt, mag u zich (her)inschrijven in het Schoolleidersregister PO. Dat geeft u betere kansen op de arbeidsmarkt. En wist u dat u als schoolleider voor uw Masteropleiding subsidie krijgt van de overheid (schoolleiderstegemoetkoming)?

Masterclass Onderwijsmanagement

Bent u manager of beleidsmedewerker en wilt u uw onderwijsorganisatie en bedrijfsprocessen efficiënter inrichten? Maar wilt u geen volledige Masteropleiding volgen? Kies dan de Masterclass Onderwijs- en Opleidingsmanagement. Een Masterclass omvat enkele bijeenkomsten over 1 thema. Met een afgeronde Masterclass krijgt u vrijstelling in een volledige Masteropleiding van NCOI Opleidingen.

Professional Master onderwijs

Een Professional Master is een programma van 2, 3 of 4 Masterclasses over één thema. In de Professional Master Onderwijs en Innovatie ontwikkelt u bijvoorbeeld inzicht in vernieuwende beleidsvoering in het onderwijs en gaat u in op innovatie en technologie in het onderwijs en de toepassing ervan. Als u zich verder wilt verdiepen in die vernieuwingen en vooral hoe u de vertaalslag maakt naar uw onderwijsorganisatie, kies dan voor de Professional Master Onderwijsmanagement en Verandering.

HBO Onderwijsmanagement en Kinderopvang

In het voortgezet onderwijs of beroepsonderwijs wilt u goed en overtuigend uw klas managen. Volg voor de juiste tools het programma HBO Klassenmanagement en Leerlingbegeleiding. Hierin ontdekt u alles over de ontwikkeling van jongeren, hoe u hen motiveert en u leert effectief met deze doelgroep te communiceren. Misschien werkt u niet in het onderwijs, maar in de kinderopvang en heeft u interesse in een managementfunctie? Volg bijvoorbeeld het 1-jarige programma HBO Manager Kinderopvang. U ontwikkelt daarin uitgebreide kennis van management en leidinggeven binnen de kinderopvang. Of kies voor de HBO Bachelor Management specialisatie Kinderopvang en behaal uw titel BBA (Bachelor of Business Administration).