Digitale brochure aanvragen

Door dit formulier te verzenden ontvangt u de brochure binnen enkele ogenblikken in uw E-mail box. Velden met een * zijn verplicht.
 

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Management voor Overheid en Non-profit

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Goed management is een belangrijk thema voor overheid en non-profit. Burgers en media kijken immers steeds kritischer naar...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Goed management is een belangrijk thema voor overheid en non-profit. Burgers en media kijken immers steeds kritischer naar...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Goed management is een belangrijk thema voor overheid en non-profit. Burgers en media kijken immers steeds kritischer naar...

Lees meer

Meest bekeken Management voor Overheid en Non-profit

Meest bekeken Management voor Overheid en Non-profit

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (3) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (3) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (9) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (5) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (9) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Goed management is een belangrijk thema voor overheid en non-profit. Burgers en media kijken immers steeds kritischer naar deze sector. Wilt u een goede basis hebben voor een managerspositie bij de overheid of een non-profitorganisatie? Of heeft u dat al, maar wilt u zich verder ontwikkelen? Schrijf u dan nu in voor een opleiding bij NCOI Opleidingen!

Waarom een management opleiding voor overheid of non-profit volgen?

Organisaties in de sector overheid en non-profit hebben te maken met andere wet- en regelgeving dan commerciële bedrijven. Daarom is het als manager belangrijk dat u aan de ene kant weet wat de mogelijkheden en beperkingen van de sector zijn. Aan de andere kant moet u ook een echte manager zijn die mensen in beweging brengt. Met een opleiding management voor overheid en non-profit groeit u in uw rol als overheidsprofessional en als leidinggevende. Ook als u al een tijdje als overheids- of non-profitmanager werkt. 
 

Wat leer ik in de opleiding management voor overheid of non-profit bij NCOI?

U volgt een opleiding om (nog) beter te worden in uw werk. Dat begrijpen we bij NCOI als geen ander. Al onze opleidingen management voor overheid zijn daarom praktijkgericht en zo opgebouwd dat professionals hier optimaal van profiteren. Voor onze managementopleidingen overheid en non-profit krijgt u praktische vaardigheden die in uw werkveld van belang zijn. Denk daarbij aan zaken als strategisch en inspirerend leidinggeven, maar ook bijvoorbeeld beleidsadvies. Natuurlijk is iedere opleiding anders: bekijk snel welke opleiding het best bij u past.
 

Manager overheid en non-profit: welke opleiding kies ik?

Als professional heeft u uw eigen leerdoelen en –wensen. De opleidingen van NCOI sluiten hierop aan. U vindt bij ons verschillende managementopleidingen voor overheid en non-profit. Als beginnend manager volgt u bijvoorbeeld HBO Management voor Overheid en Non-profit- 1 jaar of de praktijkopleiding Middle Management voor Overheid en Non-profit. Hieronder leest u de verschillen tussen de verschillende soorten opleidingen.
 

HBO-programma: onderdeel van een HBO Bacheloropleiding

De hierboven genoemde HBO Management voor Overheid en Non-profit- 1 jaar is een HBO-programma. Dat betekent dat het een onderdeel is van een erkende HBO Bacheloropleiding. Als u uw HBO-programma afmaakt, kunt u als u wilt later nog uw Bachelordiploma halen. Andere HBO-programma’s die voor u interessant kunnen zijn, zijn HBO Beleidsadviseur en HBO Bestuurskunde – 1 (waarin u alles leert over openbaar bestuur). Dit laatste HBO-programma is onderdeel van de HBO Bachelor Bestuurskunde.
 

Praktijkopleiding: klaar voor de toekomst

Als u kiest voor een praktijkopleiding zoals Middle Management voor Overheid en Non-profit, dan leert u in korte tijd ontzettend veel. U krijgt geen erkend diploma, maar u ontwikkelt uzelf razendsnel als manager. Zo kunt u meteen aan de slag.
 

Masterclass: les op masterniveau

Bent u professional met meer ervaring en een hoog denk- en werkniveau, ga dan voor een Masterclass. Hierin verdiept u zich 10 weken lang met andere professionals in een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld de Masterclass Management voor Overheid en Non-profit, de Masterclass Toezicht en Governance of de Masterclass Sturing in de Publieke Sector. Bekijk snel ons gehele aanbod om erachter te komen welke opleiding het beste bij u past.
 

Management overheid en non-profit in deeltijd volgen

Bij NCOI volgt u uw opleiding in deeltijd. Hierbij kunt u vaak kiezen of u de klassikale opleiding (doordeweeks overdag, ’s avonds, of op zaterdag) of de e-learningvariant volgt. Ook bepaalt u zelf hoe lang u met uw opleiding bezig wilt zijn. U kunt bijvoorbeeld de HBO Bachelor Management specialisatie Overheid en non-profit of de HBO Bachelor Bestuurskunde volgen. U krijgt hierbij na 3 jaar uw officieel erkende Bachelordiploma. Liever een iets kortere opleiding doen? Ga dan bijvoorbeeld voor HBO Management voor Overheid en Non-profit – 2 jaar. Bent u al manager, maar nieuw in deze sector? Dan is de 1 jaar durende opleiding HBO Overheid en Bestuur wat voor u. Hierin krijgt u inzicht in de politieke en maatschappelijke verhoudingen en het management bij de overheid.