Menu
 • 1
  Niveau
 • 2
  Vakgebied
 • 3
  Opleidingsduur
 • 4
  Startmoment
 • 5
  Opleidingsvariant
 • 6
  Locatie
 • 0
  Niveau
 • 1
  Vakgebied
 • 2
  Opleidingsduur
 • 3
  Startmoment
 • 4
  Opleidingsvariant
 • 5
  Locatie

Managementopleidingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland
Ambieert u een managementfunctie binnen de non-profitsector? Bijvoorbeeld bij de overheid of een zorginstelling? Kies voor het...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland
Ambieert u een managementfunctie binnen de non-profitsector? Bijvoorbeeld bij de overheid of een zorginstelling? Kies voor het...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland
Ambieert u een managementfunctie binnen de non-profitsector? Bijvoorbeeld bij de overheid of een zorginstelling? Kies voor het...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (2) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (2) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland
Ambieert u een managementfunctie binnen de non-profitsector? Bijvoorbeeld bij de overheid of een zorginstelling? Kies voor het uitgebreide aanbod aan opleidingen bij NCOI. Dit opleidingsaanbod omvat volledige Master- en Bacheloropleidingen, zoals de Master of Business Administration (MBA) en de HBO Bacheloropleiding Bestuurskunde. Daarbij kunt u ook kiezen uit Master-, HBO- en MBO-deelprogramma’s. NCOI Opleidingen biedt op elk niveau en op elk deelgebied van management van openbaar bestuur de juiste keuze.

HBO-managementopleiding richting non-profit

Vanuit uw rol als leidinggevende heeft u de ambitie om door te groeien en een succesvolle manager te worden. Dat maakt het programma HBO Management Advanced bijzonder geschikt voor u. Tijdens dit programma gaat u aan de slag met strategisch management, procesmanagement en verandermanagement. U breidt uw strategisch inzicht verder uit, zodat u voor andere managers én uw hoger management een waardevolle gesprekspartner wordt bij strategische beslissingen. Bovendien ontwikkelt u vaardigheden om medewerkers mee te nemen in een vernieuwde strategie. Daarmee stuurt u binnen uw organisatie optimaal aan op resultaat.

Krachtig communiceren met een managementopleiding richting non-profit

Als manager krijgt u regelmatig te maken met tegenstrijdige belangen. Bijvoorbeeld wanneer uw belangen verschillen van de belangen van medewerkers of misschien wel de directie. Tijdens de Masterclass Effectief Beïnvloeden en Overtuigen leert u op welke wijze u hier professioneel mee om kunt gaan. U leert overtuigend argumenteren en gaat daarvoor aan de slag met gespreksvaardigheden als sturing geven en overtuigen. Daarbij leert u groepsgedrag herkennen en verklaren zodat u hier assertief op inspeelt. Al tijdens de opleiding zult u merken dat u uw invloed in gesprekken vergroot.

Verandermanagementopleiding richting non-profit

Elke succesvolle verandering heeft een leider nodig. Iemand die de verandering kent, mensen betrekt en bovendien goed rekening houdt met mogelijke consequenties van de verandering. Hier is een belangrijke rol voor u weggelegd. Tijdens de Professional Master Change Leadership leert u hoe u het heft in handen neemt en een verandering binnen uw organisatie succesvol doorvoert. Hiervoor gaat u aan de slag met management van verandering en persoonlijk leiderschap. U leert hoe u medewerkers betrekt en enthousiasmeert zodat u mogelijke weerstand voorkomt.

Verandermanagement op het hoogste niveau

Tijdens de Master Management, Cultuur en Verandering krijgt u praktische handvatten aangereikt om creatieve oplossingen aan te dragen voor diverse verandertrajecten. U gaat aan de slag met toegepaste organisatiekunde, organisatiepsychologie en verandermanagement. U ontwikkelt vaardigheden om medewerkers te betrekken zodat u draagvlak kunt creëren. Daarmee zorgt u voor een wendbare organisatie en voorkomt u mogelijk verzet in tijden van verandering. Kortom, u ontwikkelt vaardigheden om veranderprocessen succesvol te ontwerpen en implementeren.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

Als werkende wilt u een studie die goed past bij uw drukke werkleven en gezin. Kies daarom voor een managementopleiding in de richting non-profit bij NCOI Opleidingen. Niet voor niets dé opleider voor werkend Nederland. Wij zetten enkele voordelen graag voor u op een rijtje:

 • Uitgebreid opleidingsaanbod
 • Meerdere startmomenten per jaar
 • Ervaren docenten uit de praktijk
 • Hoog aangeschreven bij werkgevers