• Home
  • HBO Marketing en Commerciële Economie

HBO Marketing en Commerciële Economie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een opleiding HBO marketing of HBO commerciële economie? Met een praktijkgerichte en flexibele opleiding...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een opleiding HBO marketing of HBO commerciële economie? Met een praktijkgerichte en flexibele opleiding...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een opleiding HBO marketing of HBO commerciële economie? Met een praktijkgerichte en flexibele opleiding...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

HBO Marketing en Commerciële Economie: 47 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (47)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een opleiding HBO marketing of HBO commerciële economie? Met een praktijkgerichte en flexibele opleiding van NCOI Opleidingen ontwikkel je je tot een professional die zijn product en merk uitstekend op de markt kan positioneren en verkopen. Onze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dat betekent dat je je studie in deeltijd volgt en dat deze goed te combineren is met je werk en privéleven.

HBO Bachelor Commerciële Economie (verkort)

Met een HBO-opleiding commerciële economie van NCOI ontwikkel je je op hoog niveau op het gebied van marketing en sales, met uitstekende vooruitzichten voor je verdere carrière. Wil je je zo breed mogelijk ontwikkelen op het gebied van commercie, marketing en sales? Dan is de HBO Bachelor Commerciële Economie een uitstekende keuze. Heb je al eerder een diploma NIMA A en B Marketing behaald en wil je je verder verdiepen in commerciële economie? In dat geval kun je kiezen voor de verkorte Bacheloropleiding. Door je achtergrond in NIMA A en B Marketing heb je al een stevige basis gelegd en kun je in kortere tijd een Bachelorgraad behalen.

Marketing op HBO-niveau

Wil je je voornamelijk ontwikkelen op het gebied van (online) marketing? Bijvoorbeeld omdat je een functie als marketing- of communicatiemedewerker ambieert? Of omdat je jezelf in je huidige functie verder wilt verdiepen in dit onderwerp? Afhankelijk van je wensen en behoeften kun je kiezen uit diverse opleidingen gericht op marketing en communicatie. Zo is er bijvoorbeeld het actuele en praktijkgerichte programma HBO Marketing en Communicatie. Hierin onderzoek je de weg die klanten afleggen van het moment van oriënteren tot het daadwerkelijk kopen van een product. Ook ga je aan de slag met de totstandkoming van de juiste positionering van je merk. Wil je je meer focussen op online marketing? Dan is het programma HBO Online Marketing en Social Media interessant. Tijdens dit 6 maanden durende programma leer je hoe je een sterke online marketingstrategie ontwikkelt in combinatie met de inzet van social media.

HBO Small Business en Ondernemerschap

Bent je (aankomend) ondernemer, bedrijfsleider of filiaalmanager? In deze functie is het belangrijk dat je de ontwikkelingen in de markt signaleert, zodat je hierop kunt inspelen en je concurrentie voorblijft. Wil je je kennis en vaardigheden op dit gebied verder ontwikkelen? Kies dan voor het 1-jarige programma HBO Small Business en Ondernemerschap. In dit programma worden alle voor ondernemers belangrijke thema’s behandeld en verbreed je je kennis en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap, marketing, personeelsmanagement, sales en bedrijfseconomie. Dit programma kun je ook volgen in een 2-jarige variant. Inhoudelijk verschillen de programma’s niet van elkaar, maar de bijeenkomsten van het 2-jarige programma zijn verspreid over een langere periode.

Studeren in deeltijd

De opleidingen van NCOI zijn flexibel, praktijkgericht en speciaal ontwikkeld voor werkenden. Met een opleiding marketing of commerciële economie bij NCOI bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Wij bieden je meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland, topdocenten uit de praktijk en een waardevol diploma. Jouw werkpraktijk is het uitgangspunt van onze opleidingen. Dat houdt in dat je opleiding goed te combineren is met je werk en privéleven. Bij ons volgt je je opleiding altijd in deeltijd en bepaal je zelf of je doordeweeks overdag, ’s avonds, op zaterdag, of via e-learning studeert.

Meer weten?

Heb je een vraag over een opleiding? Of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste opleiding? Onze opleidingsadviseurs zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou de geschikte opleiding te vinden. Je kunt ze bereiken op 035 – 6 400 411 of vul ons contactformulier in.