Digitale brochure aanvragen

  • Home
  • Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA)

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een MBA-opleiding volgen? Kies dan voor de MBA-opleiding van NCOI University of Applied Sciences. Het is de grootste en meest...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een MBA-opleiding volgen? Kies dan voor de MBA-opleiding van NCOI University of Applied Sciences. Het is de grootste en meest...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een MBA-opleiding volgen? Kies dan voor de MBA-opleiding van NCOI University of Applied Sciences. Het is de grootste en meest...

Lees meer

Meest bekeken Master of Business Administration (MBA)

Meest bekeken Master of Business Administration (MBA)

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (20) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (3) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (6) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Open dag 18 januari

Komt u op 18 januari ook naar onze open dag in Utrecht? Hier ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs.

Meld u aan om uzelf te verzekeren van een plek:
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een MBA-opleiding volgen? Kies dan voor de MBA-opleiding van NCOI University of Applied Sciences. Het is de grootste en meest succesvolle MBA-opleiding voor werkenden in Nederland. Deze NVAO-geaccrediteerde studie kunt u in heel Nederland volgen. Na afloop mag u de titel MBA voeren. Er zijn verschillende specialisaties mogelijk. U kunt onder meer kiezen voor de hoofdrichting Financial services management, Human Resources Management, Leiderschap, Zorg en welzijn en Onderwijsmanagement. Ook kunt u een MBA-opleiding in deeltijd volgen. Hieronder staan de varianten van de opleiding MBA beschreven. 

MBA-opleiding officieel geaccrediteerd

NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs wetenschappelijk onderzoek). Onze MBA-opleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de NVAO. Dit garandeert dat ze voldoen aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluiten bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend zijn. Als u een MBA-opleiding positief heeft afgerond, heeft u het recht de officiële graad MBA te voeren.

MBA-opleidingen met verschillende specialisaties 

Als u een MBA-opleiding wilt volgen bij NCOI University of Applied Sciences kunt u voor diverse hoofdrichtingen kiezen. De MBA-opleiding voor Zorg en Welzijn haakt in op actuele ontwikkelingen in de zorgsector. Bij veel zorginstellingen krijgen zorgmanagers meer verantwoordelijkheid voor een deel van de organisatie. Dat vraagt om gedegen kennis van bedrijfskundige managementprocessen. Kiest u voor de specialisatie Innovatie en verandering, dan leert u hoe u als leidinggevende veranderingen in de maatschappij benut om vernieuwingen te realiseren. Ook het onderwijs is in beweging. Door alle veranderingen, ontwikkelingen en financiële randvoorwaarden wordt de uitdaging voor managers een stuk groter om onderwijs van hoge kwaliteit te bieden. Als u ambities in die richting heeft, maakt u met onze MBA-opleiding voor Onderwijsmanagement een uitstekende keuze. Werkt u bij een overheidsinstantie of non-profitorganisatie? Ook daar draait het steeds nadrukkelijker om professioneel management. Daar is specifieke kennis voor nodig. Die doet u in deze opleiding MBA op.

Korte MBA-programma’s op Masterniveau

Daarnaast verzorgt NCOI verschillende Masterprogramma’s, die u eventueel later kunt inbrengen in een volledige MBA-opleiding. Ook de verschillende bedrijfskundige Masterclasses zijn erkend in het kader van het MBA-programma. U kunt op deze pagina het overzicht bekijken. 

Een MBA-opleiding deeltijd van NCOI

Een MBA-opleiding is intensief. En uw drukke baan dan? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. U kunt gemakkelijk een MBA-opleiding in deeltijd volgen. Juist omdat we opleider zijn voor de werkende mens hebben onze MBA-opleidingen een flexibele opzet. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst 4 verschillende studievarianten. U kunt overdag, ’s avonds, op zaterdag of thuis studeren. En wilt u tussentijds overstappen naar een variant die u op dat moment beter uitkomt? Dan is dat geen enkel probleem. Door deze flexibiliteit èn de verschillende startmomenten per jaar is het extra aantrekkelijk om bij NCOI te studeren.

Een opleiding MBA gaat uit van de praktijk

In de afgelopen jaren is het MBA-programma uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle MBA-opleiding van Nederland. De belangrijkste reden hiervoor is de praktijkgerichte aanpak van NCOI. Onze docenten zijn van topkwaliteit en komen uit het bedrijfsleven. Zij weten waar het om draait en zijn ideaal om mee te sparren. U kunt situaties en vraagstukken uit uw eigen werkomgeving aan hen voorleggen en daarover constructief met elkaar van gedachten wisselen. Daarnaast gaat u in uw opleiding MBA in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases. Ook daarmee maakt u waar mogelijk de koppeling met uw eigen werkomgeving. U zult dat als heel inspirerend ervaren. 

Volg een erkende MBA-opleiding in deeltijd bij NCOI Opleidingen!