Master of Business Administration (MBA)

Een MBA-opleiding volgen? Kies dan voor de MBA-opleiding van NCOI University of Applied Sciences. Het is de grootste en meest succesvolle MBA-opleiding voor werkenden in Nederland. Deze...

Lees meer

Een MBA-opleiding volgen? Kies dan voor de MBA-opleiding van NCOI University of Applied Sciences. Het is de grootste en meest succesvolle MBA-opleiding voor werkenden in Nederland. Deze...

Lees meer

Een MBA-opleiding volgen? Kies dan voor de MBA-opleiding van NCOI University of Applied Sciences. Het is de grootste en meest succesvolle MBA-opleiding voor werkenden in Nederland. Deze...

Lees meer

Master of Business Administration (MBA): 26 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (16) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

Alle Masteropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

Professional Master (4) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (6) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Meest bekeken Master of Business Administration (MBA)

Speciaal voor werkenden

NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op. Professionals zoals u. Samen met 700 medewerkers en meer dan 2.000 docenten zetten we ons dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. We verzorgen onze opleidingen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Een NCOI-diploma is dus echt een waardevolle aanvulling op uw cv. 

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Een MBA-opleiding volgen? Kies dan voor de MBA-opleiding van NCOI University of Applied Sciences. Het is de grootste en meest succesvolle MBA-opleiding voor werkenden in Nederland. Deze NVAO-geaccrediteerde studie kunt u in heel Nederland volgen. Na afloop mag u de titel MBA voeren. Er zijn verschillende specialisaties mogelijk. U kunt onder meer kiezen voor de hoofdrichting Financial services management, Human Resources Management, Leiderschap, Zorg en welzijn en Onderwijsmanagement. Ook kunt u een MBA-opleiding in deeltijd volgen. Hieronder staan de varianten van de opleiding MBA beschreven. 

MBA-opleiding officieel geaccrediteerd

NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs wetenschappelijk onderzoek). Onze MBA-opleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de NVAO. Dit garandeert dat ze voldoen aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluiten bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend zijn. Als u een MBA-opleiding positief heeft afgerond, heeft u het recht de officiële graad MBA te voeren.

MBA-opleidingen met verschillende specialisaties 

Als u een MBA-opleiding wilt volgen bij NCOI University of Applied Sciences kunt u voor diverse hoofdrichtingen kiezen. De MBA-opleiding voor Zorg en Welzijn haakt in op actuele ontwikkelingen in de zorgsector. Bij veel zorginstellingen krijgen zorgmanagers meer verantwoordelijkheid voor een deel van de organisatie. Dat vraagt om gedegen kennis van bedrijfskundige managementprocessen. Kiest u voor de specialisatie Innovatie en verandering, dan leert u hoe u als leidinggevende veranderingen in de maatschappij benut om vernieuwingen te realiseren. Ook het onderwijs is in beweging. Door alle veranderingen, ontwikkelingen en financiële randvoorwaarden wordt de uitdaging voor managers een stuk groter om onderwijs van hoge kwaliteit te bieden. Als u ambities in die richting heeft, maakt u met onze MBA-opleiding voor Onderwijsmanagement een uitstekende keuze. Werkt u bij een overheidsinstantie of non-profitorganisatie? Ook daar draait het steeds nadrukkelijker om professioneel management. Daar is specifieke kennis voor nodig. Die doet u in deze opleiding MBA op.

Korte MBA-programma’s op Masterniveau

Daarnaast verzorgt NCOI verschillende Masterprogramma’s, die u eventueel later kunt inbrengen in een volledige MBA-opleiding. Ook de verschillende bedrijfskundige Masterclasses zijn erkend in het kader van het MBA-programma. U kunt op deze pagina het overzicht bekijken. 

Een MBA-opleiding deeltijd van NCOI

Een MBA-opleiding is intensief. En uw drukke baan dan? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. U kunt gemakkelijk een MBA-opleiding in deeltijd volgen. Juist omdat we opleider zijn voor de werkende mens hebben onze MBA-opleidingen een flexibele opzet. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst 4 verschillende studievarianten. U kunt overdag, ’s avonds, op zaterdag of thuis studeren. En wilt u tussentijds overstappen naar een variant die u op dat moment beter uitkomt? Dan is dat geen enkel probleem. Door deze flexibiliteit èn de verschillende startmomenten per jaar is het extra aantrekkelijk om bij NCOI te studeren.

Een opleiding MBA gaat uit van de praktijk

In de afgelopen jaren is het MBA-programma uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle MBA-opleiding van Nederland. De belangrijkste reden hiervoor is de praktijkgerichte aanpak van NCOI. Onze docenten zijn van topkwaliteit en komen uit het bedrijfsleven. Zij weten waar het om draait en zijn ideaal om mee te sparren. U kunt situaties en vraagstukken uit uw eigen werkomgeving aan hen voorleggen en daarover constructief met elkaar van gedachten wisselen. Daarnaast gaat u in uw opleiding MBA in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases. Ook daarmee maakt u waar mogelijk de koppeling met uw eigen werkomgeving. U zult dat als heel inspirerend ervaren. 

Volg een erkende MBA-opleiding in deeltijd bij NCOI Opleidingen!