Masteropleidingen

NCOI University of Applied Sciences is de grootste aanbieder van Masteropleidingen voor werkenden in Nederland. Het opleidingsprogramma van NCOI Opleidingen bestaat uit volledige Masteropleidingen,...

Lees meer

NCOI University of Applied Sciences is de grootste aanbieder van Masteropleidingen voor werkenden in Nederland. Het opleidingsprogramma van NCOI Opleidingen bestaat uit volledige Masteropleidingen,...

Lees meer

NCOI University of Applied Sciences is de grootste aanbieder van Masteropleidingen voor werkenden in Nederland. Het opleidingsprogramma van NCOI Opleidingen bestaat uit volledige Masteropleidingen,...

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

NCOI University of Applied Sciences is de grootste aanbieder van Masteropleidingen voor werkenden in Nederland. Het opleidingsprogramma van NCOI Opleidingen bestaat uit volledige Masteropleidingen, Masterprogramma's en losse Masterclasses, alle uitsluitend in het Nederlands. Deze opleidingen zijn zo ontwikkeld, gepland en georganiseerd dat u studeren goed kunt combineren met uw baan. Een Master van NCOI biedt u een breed en diepgaand inzicht in uw vakgebied en vormt een uitstekende investering in uw carrière. 

Masteropleiding naast uw werk volgen?

Wilt u uw werk en privé prettig combineren met het volgen van een opleiding? Dat kan bij NCOI Opleidingen. U heeft de keuze uit meerdere locaties in het land en een dag-, avond- of weekendvariant. Daarnaast zijn onze deeltijd Masters opgebouwd uit meerdere losse Masterclasses die afzonderlijk te volgen en af te ronden zijn. U bent daardoor flexibel wat betreft studieplanning en studieduur. Bovendien is dit interessant als u er nog niet zeker van bent of u wel een volledige Masteropleiding wilt volgen.

Erkende deeltijd Masteropleidingen

NCOI University of Applied Sciences is als rechtspersoon bevoegd om in het kader van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) Masteropleidingen te verzorgen. Dit betekent dat NCOI erkende Mastergetuigschriften mag uitgeven. De getuigschriften zijn bij wet gelijkgesteld aan die van andere reguliere onderwijsinstellingen. De Mastergetuigschriften van NCOI geven recht op de internationaal erkende titel Master. NCOI beschikt over alle denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

Masterprogramma's: thema centraal

Naast de volledige Masters biedt NCOI ook Masterprogramma’s aan. Dit zijn korte opleidingen van 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een bepaald thema. Wanneer u besluit een volledige Masteropleiding te volgen, kunt u voltooide Masterprogramma's inbrengen om zo uw studieduur te verkorten. Indien u zich op Masterniveau snel wilt ontwikkelen, dan is een Masterprogramma dus een goede keuze.

Masters opgebouwd uit meerdere Masterclasses

De Masteropleidingen van NCOI University of Applied Sciences zijn opgebouwd uit meerdere losse Masterclasses die afzonderlijk te volgen en af te ronden zijn. U heeft daarbij de keuze uit talrijke Masterclasses met betrekking tot uiteenlopende onderwerpen. Masterclasses duren altijd 10 weken en bestaan uit 4 dagbijeenkomsten of 8 kortere avondbijeenkomsten. De Masterclasses zijn interessant voor diegenen die zich op Masterniveau in een bepaald thema willen verdiepen, maar nog niet toe zijn aan een langer opleidingstraject. Gevolgde Masterclasses zijn later alsnog in te brengen in een Masterprogramma of volledige Masteropleiding.

Start dus nu met een officieel gecertificeerde Masteropleiding en behaal de internationaal erkende titel Master! Kies hierboven uw gewenste vakgebied.