Medisch en Paramedisch

Het is een hot topic in Nederland: een tekort aan goed geschoold personeel in diverse zorgbranches. Er is behoefte aan gespecialiseerde verpleegkundigen en goed opgeleide psychologen, maar...

Lees meer

Het is een hot topic in Nederland: een tekort aan goed geschoold personeel in diverse zorgbranches. Er is behoefte aan gespecialiseerde verpleegkundigen en goed opgeleide psychologen, maar...

Lees meer

Het is een hot topic in Nederland: een tekort aan goed geschoold personeel in diverse zorgbranches. Er is behoefte aan gespecialiseerde verpleegkundigen en goed opgeleide psychologen, maar...

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Het is een hot topic in Nederland: een tekort aan goed geschoold personeel in diverse zorgbranches. Er is behoefte aan gespecialiseerde verpleegkundigen en goed opgeleide psychologen, maar ook de vraag naar goed personeel in verpleeghuizen neemt toe. Er is grote behoefte aan zij-instromers. Wilt u zich (verder) ontwikkelen in dit vakgebied? Kies dan voor een medische of paramedische opleiding bij NCOI Opleidingen.

Medische opleidingen

NCOI biedt vele opleidingen in de zorgbranche. Of u nu een carrièreswitch wilt maken of uw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, er is een passende opleiding voor iedereen. Investeer in uzelf. Volg één van onze medische opleidingen, zoals Verpleegkunde of Verzorgende IG.

HBO Verpleegkunde

Wilt u zich verdiepen in de aspecten van verpleegkunde, geneeskunde en verzorging en wilt u uw vaardigheden en kennis opfrissen? Kies voor de opleiding HBO Verpleegkunde bij NCOI. Bent u al in het bezit van een MBO-diploma op niveau 4? Bekijk dan samen met onze opleidingsadviseurs of u in aanmerking komt voor de verkorte opleiding Verpleegkunde HBO-V Verkort.

Verzorgende IG

Als Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG) bent u werkzaam in bijvoorbeeld de verpleging, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg of kraamzorg. Er is veel vraag naar VIG’ers, waardoor u een grote kans heeft na de opleiding direct aan de slag te kunnen.

Paramedische opleidingen


Paramedici hebben als doel de gezondheid van de patiënt zo goed mogelijk op peil te houden. Denk aan beroepen als ambulanceverpleegkundige, counselor, logopedist, fysiotherapeut en diëtist. In samenwerking met businesspartner Pro Education biedt NCOI u een nascholingsaanbod met ruim 350 praktijkgerichte cursussen en opleidingen om uw ambities te realiseren.

Fysiotherapie, ergotherapie en logopedie

Beweging speelt een cruciale rol in onze gezondheid en vitaliteit. Professionals met de juiste vaardigheden in dit vakgebied zijn dus onmisbaar. Bent u geïnteresseerd in de werking van het menselijk bewegingsapparaat? Dan is een opleiding Fysiotherapie geschikt voor u.
 
Wilt u liever mensen helpen die door ziekte of een lichamelijke of geestelijke beperking opnieuw moeten leren omgaan met dagelijkse handelingen? Dan past de opleiding Ergotherapie beter bij u. Een ergotherapeut adviseert en traint deze mensen en probeert het leven voor hen zo aangenaam mogelijk te maken.
 
NCOI biedt ook de opleiding Logopedie, waarbij u na het volgen mensen kunt begeleiden met stemklachten, taal- en spraakstoornissen. Tijdens de opleiding ontwikkelt u hiervoor de fundamentele vaardigheden van een logopedist.

Voeding en Diëtetiek


Overgewicht is een belangrijk onderwerp in de zorgsector, omdat het vandaag de dag een van de grootste risico’s voor de volksgezondheid is. Ook worden steeds meer mensen bewust van het belang van gezonde voeding. Daarom is er veel vraag naar diëtisten en voedingsdeskundigen. De Bacheloropleiding Voeding en Diëtetiek leidt u op in dit werkgebied.