Menu
NCOI Opleidingen - Marketing, Inkoop & Projectmanagement

NIMA

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NIMA is dé erkenning voor marketing- en communicatieprofessionals. NCOI is een van de grootste NIMA-opleiders van Nederland....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NIMA is dé erkenning voor marketing- en communicatieprofessionals. NCOI is een van de grootste NIMA-opleiders van Nederland....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NIMA is dé erkenning voor marketing- en communicatieprofessionals. NCOI is een van de grootste NIMA-opleiders van Nederland....

Lees meer

Meest bekeken NIMA

NIMA A Sales
6 maanden Vakopleiding/Vakopleiding
NIMA A Marketing
9 maanden Vakopleiding/Vakopleiding
NIMA A Communicatie
8 maanden Vakopleiding/Vakopleiding

Meest bekeken NIMA

NIMA A Sales
6 maanden Vakopleiding/Vakopleiding
NIMA A Marketing
9 maanden Vakopleiding/Vakopleiding
NIMA A Communicatie
8 maanden Vakopleiding/Vakopleiding
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (2) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Vakopleiding (4) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NIMA is dé erkenning voor marketing- en communicatieprofessionals. NCOI is een van de grootste NIMA-opleiders van Nederland. Met een uitgebreid aanbod aan NIMA A- en B-opleidingen is er voor iedereen een passend opleidingstraject. Benieuwd welke NIMA-opleiding het beste aansluit op uw wensen en ambities? Bekijk dan gauw ons uitgebreide aanbod aan opleidingen.

Een NIMA-opleiding is de beste basis voor uw verdere loopbaan

Ambieert u een functie als marketeer? Of bent u reeds werkzaam als marketeer en wilt u uw kennis verder uitbreiden? Met de NIMA Basiskennis Marketing zet u de eerste stap. Tijdens deze vakopleiding krijgt u inzicht in de techniek achter marketing. U verdiept zich in consumentengedrag, marktonderzoek en marketingmanagement. Daarbij ontwikkelt u vaardigheden om een marketingplan te schrijven en deze succesvol uit te voeren. Zo bent u direct van meerwaarde voor uw organisatie.

Kies voor een praktijkgerichte NIMA A-opleiding

Met de opleiding NIMA A Marketing verdiept u zich in moderne marketing. U gaat op praktische wijze aan de slag met de marketingmix en leert hoe u deze vertaalt in een concreet marketingplan. Daarbij ontwikkelt u vaardigheden om een marketingstrategie te ontwerpen en deze succesvol te implementeren. U zult merken dat u actief bijdraagt aan het marketingbeleid van uw organisatie. Werkt u in een business-to-business-omgeving? Kies dan voor de opleiding NIMA B Business Marketing bij NCOI Opleidingen. Tijdens deze opleiding gaat u aan de slag met marktsegmentatie, positionering en de operationele marketingmix. Deze leert u vertalen naar business-to-business marketingbeleid en een sterk marketingplan.

HBO-opleiding Marketingmanagement met NIMA

Wilt u zich ontwikkelen tot succesvol manager van een marketingafdeling? Dan sluit de opleiding HBO NIMA Online Marketingmanagement A en B het beste bij u aan. In deze zeer gewaardeerde opleiding ontwikkelt u vaardigheden om de marketingstrategie van uw organisatie verder te ontwikkelen. Daarvoor gaat u aan de slag met een analyse van de externe omgeving, klantrelaties en het mission statement. U krijgt een compleet beeld van de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied en leert ontwikkelingen binnen de markt te vertalen naar het marketingbeleid van uw organisatie. Daarmee vormt u als marketingmanager een onmisbare gesprekspartner voor uw hoger management of directie.

HBO-opleiding Marketingcommunicatie met NIMA

Wilt u op korte termijn carrière maken binnen het vakgebied? Met de opleiding HBO NIMA Marketingcommunicatie A en B bouwt u een stevig cv op. Zo behaalt u binnen 2 jaar maar liefst 3 zeer gewaardeerde diploma’s: NIMA A Online Marketeer, NIMA B Marketing én het NCOI-diploma HBO Online Marketingmanagement A en B. Hiervoor verdiept u zich in alle kernelementen van marketingcommunicatie, waaronder de marketingfunnel, zoekmachinemarketing en de waardepropositie van uw organisatie. Aan het einde van de opleiding vertaalt u alle onderwerpen naar een praktisch communicatieplan, waarmee u aantoont dat u de theorie kunt koppelen aan uw eigen praktijk. Zo ziet u het resultaat van uw studie ook direct terug in uw werk.

Waarom een NIMA-opleiding bij NCOI?

  • NCOI is door NIMA benoemd tot Education Partner
  • Uitgebreid aanbod aan NIMA-opleidingen
  • Officieel én internationaal erkend diploma
  • In het bedrijfsleven zeer gewaardeerd NIMA-diploma