Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Communicatie & Juridisch

Online Communicatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Online marketing- en communicatiemiddelen bieden organisaties veel kansen. U kunt grote doelgroepen bereiken, op persoonlijk...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Online marketing- en communicatiemiddelen bieden organisaties veel kansen. U kunt grote doelgroepen bereiken, op persoonlijk...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Online marketing- en communicatiemiddelen bieden organisaties veel kansen. U kunt grote doelgroepen bereiken, op persoonlijk...

Lees meer

Meest bekeken Online Communicatie

Meest bekeken Online Communicatie

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Professional Master (2) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (8) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Training (4) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.  

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Online marketing- en communicatiemiddelen bieden organisaties veel kansen. U kunt grote doelgroepen bereiken, op persoonlijk niveau targeten en in gesprek gaan met uw doelgroep. Maar hoe pakt u dat tactisch aan? En welke strategie kunt u het beste gebruiken? Dat leert u tijdens een opleiding of training online communicatie bij NCOI Opleidingen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan online communicatie opleidingen en ontdek welke het best bij u past.

Online marketing opleiding met NIMA-certificering

Op zoek naar een uitbreid HBO-programma mét NIMA-registratie? Kies voor een opleiding die wordt verzorgd door topdocenten uit de praktijk, bij NCOI Opleidingen. Met het programma HBO NIMA Online Marketingmanagement A en B leert u een marketingplan schrijven. Hierin gaat u onder andere in op de contentstrategie, vormen van online advertising en e-mailmarketing. Zo weet u uw doelgroep op het juiste contactpunt in de customer journey te bereiken en haalt u maximaal rendement uit uw marketinginspanningen.

Uw website beter vindbaar voor uw doelgroepen

Hoe zorgt u ervoor dat uw pagina eruit springt tussen al uw concurrenten op het web? Dat vereist een doordachte SEO-strategie, waarin u uw content volledig afstemt op de wensen en behoeften van uw doelgroep. Tijdens de eendaagse training Search Engine Optimization (SEO) leert u hoe u dit aanpakt. Op zeer praktische wijze gaat u aan de slag met uw eigen site of die van uw organisatie. U brengt de huidige strategie in kaart en ontwikkelt vaardigheden om de indexatie van de site te optimaliseren. U zult direct merken dat dit tot meer gratis (organisch) zoekverkeer leidt.

Effectief schrijven voor websitegebruikers

Een heldere en doelgerichte tekst op het web vergt veel meer dan alleen de juiste woorden. Hoeveel woorden gebruikt u? Houdt u rekening met de zogenoemde ‘vouw’ op de pagina? En wat vinden lezers fijn als zij de site op een computer bekijken of juist op een telefoon? Met deze en vele andere belangrijke vragen gaat u aan de slag tijdens de training HBO Schrijven voor het Web. U verdiept zich in online teksten, waaronder blogs, e-mails en informatieve teksten. Daarbij leert u de lezer bereiken, boeien en binden. Zo zorgt u ervoor dat uw boodschap het gewenste effect heeft op uw doelgroepen.

Direct betere resultaten met een gebruiksvriendelijke site

Hoe ontvangt u lezers op uw site? Zorgt u voor een heldere navigatie of kunt u hierin nog een verbeterslag maken? Met het programma HBO Web- en Interaction Design leert u hoe u uw lezer optimaal begeleidt op uw site. Met de juiste woorden, afbeeldingen en menu’s zorgt u voor een gebruiksvriendelijke site die actief aanstuurt op conversie. Daarvoor gaat u onder andere aan de slag met de programma’s Adobe Photoshop, Illustrator, maar ook HTML5. U leert websites zo vormgeven dat zij optimaal aansluiten op de doelstellingen en doelgroep van de site.

Sociale en digitale communicatiemiddelen

Wilt u meer leren over interactieve, online media? Kies dan voor het programma HBO Online Communicatie en Social Media. Tijdens dit programma gaat u aan de slag met alle essentiële thema’s uit het boeiende vakgebied van online communicatie, online marketing en social media. U leert een multimediale strategie ontwikkelen, waarmee u een optimaal effect bereikt bij uw doelgroepen. Zo kunt u na afloop van dit programma aan de slag als online-communicatiemanager of online marketeer.

Waarom online marketing studeren bij NCOI Opleidingen?

  • Opleidingen speciaal voor werkenden
  • Persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Ervaren topdocenten vanuit de praktijk
  • Uitstekend te combineren met werk en privé