Menu

Opleidings- en Onderwijskunde

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen uw organisatie te realiseren. Bent u hoger opgeleid en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen uw organisatie te realiseren. Bent u hoger opgeleid en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen uw organisatie te realiseren. Bent u hoger opgeleid en...

Lees meer

Meest bekeken Opleidings- en Onderwijskunde

Meest bekeken Opleidings- en Onderwijskunde

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Training (4) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtuele Open dag 28 mei

Op donderdag 28 mei houdt NCOI Opleidingen een Virtuele Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij je virtueel bij het kiezen van de opleiding die het beste bij jou past. Zo kun je in een algemene proefles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een persoonlijk adviesgesprek te voeren met een van onze opleidingsadviseurs. Uiteraard beantwoorden zij ook graag al je vragen over het volgen van een opleiding naast je baan.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen uw organisatie te realiseren. Bent u hoger opgeleid en wilt u zich verdiepen in strategisch opleiden binnen uw vakgebied? NCOI Opleidingen maakt een opleiding opleidingskunde of onderwijskunde deeltijd haalbaar voor u.

Master Onderwijskunde (Med)

Een opleiding ontwikkelen die aan alle randvoorwaarden voldoet en deelnemers de beste leerervaring biedt, is een vak apart. Heeft u te maken met de ontwikkeling of uitvoering van bedrijfsopleidingen? Of werkt u in het reguliere onderwijs en wilt u zich meer verdiepen in opleidingskunde, onderwijskunde en didactiek? Dan is de erkende Master Onderwijskunde (MEd) iets voor u. Na het succesvol afronden van de Master Onderwijskunde mag u de graad MEd (Master of Education) voeren. Als u deze Master wilt volgen, heeft u een relevante HBO Bachelor- of academische opleiding nodig, aangevuld met 2 jaar relevante werkervaring. Heeft u dit niet? Wij adviseren u graag over de instroommogelijkheden.  

Professional Master en Masterclasses

Heeft u nu behoefte aan kennis over een bepaald onderwerp en u wilt geen volledige opleiding onderwijskunde of opleidingskunde volgen? Kies dan voor een kortere Professional Master of een Masterclass. Een Masterclass behandelt één thema, in een aantal bijeenkomsten. Een afgeronde Masterclass geeft u vrijstelling in een volledige Masteropleiding van NCOI Opleidingen. Een Professional Master bestaat uit 2 tot 4 Masterclasses rondom één thema. Kies bijvoorbeeld de
Masterclass Didactiek om uw didactische vaardigheden te ontwikkelen op Masterniveau. En in de Masterclass Opleidingskunde leert u een opleidingsvraag te analyseren, een passende opleiding te bedenken en het effect te meten. Of misschien wilt u zich verdiepen in het opleiden, trainen en ontwikkelen van uw personeel in de Professional Master HRD en Opleidingskunde?  

HBO Opleidingskunde

Draait uw functie om bedrijfsopleidingen of wilt u zich daar verder in ontwikkelen? Of wilt u meer inzicht krijgen in hoe u uw medewerkers succesvol opleidt? In het 1-jarige programma HBO Opleidingskunde leert u effectieve opleidingsprogramma’s ontwerpen en krijgt u inzicht in moderne leerstrategieën. Daarnaast verdiept u zich in het leergedrag van volwassenen en ontwikkelt u didactische vaardigheden, zoals omgaan met weerstand, actief luisteren en inspelen op groepsprocessen. Het diploma HBO Opleidingskunde levert u vrijstellingen op in de geaccrediteerde HBO Bachelor Human Resource Management of de HBO Bachelor Organisatiepsychologie van Hogeschool NCOI.