Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

Zorg trainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de zorg en wil je je kennis en vaardigheden op dit vlak nog verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om nóg betere...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de zorg en wil je je kennis en vaardigheden op dit vlak nog verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om nóg betere...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de zorg en wil je je kennis en vaardigheden op dit vlak nog verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om nóg betere...

Lees meer

Meest bekeken Zorg trainingen

Meest bekeken Zorg trainingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties

Training (3) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de zorg en wil je je kennis en vaardigheden op dit vlak nog verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om nóg betere zorg te kunnen bieden? Of om je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen?  Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk praktijkgerichte en flexibele trainingen gericht op de zorg, waarmee je je kennis en expertise kunt versterken.

Een training zorg volgen bij NCOI

De zorgsector is natuurlijk heel breed: van verpleegkunde tot jeugdzorg en van geestelijke gezondheidszorg tot thuiszorg. Binnen de zorg kun je veel verschillende kanten op. Op dit moment is er binnen verschillende takken van de zorg veel vraag naar goed opgeleide professionals. Daarnaast zijn er allerlei trends en ontwikkelingen binnen de sector, zoals digitalisering, robotisering en de veranderende zorgvraag. Daardoor ontstaat er bij veel zorgprofessionals behoefte aan bij- of nascholing.

Training Evidence-based handelen

Evidence Based Practice (EBP) is dé standaard in (para)medisch en verpleegkundig handelen. Is Evidence Based Practice (EBP) echter geen onderdeel geweest van je opleiding? En wordt deze kennis nu wel van je verwacht? Of ben je benieuwd wat dit nu precies inhoudt? Kies dan voor de Training Evidence Based Practice (EBP). Na deze training heb je inzicht in de 5 stappen van EBP en kun je dit toepassen in de praktijk.

Lean in de zorg

Ben je werkzaam als manager, professional of adviseur in de zorg en wil je onderzoeken hoe je de kwaliteit en tevredenheid van patiënten en clienten kunt vergroten? Met de Training Lean in de Zorg verdiep je je in lean management en bied je inzicht in de processen binnen je organisatie. Je filtert op verspilling en ballast in processen en leert zo hoe je organisatie nog effectiever en efficiënter kan functioneren, wat uiteraard de zorg ten goede komt.

Praktijkgericht en flexibel studeren naast je baan

Studeren naast een drukke baan en een privéleven, is dat mogelijk? Bij NCOI kan dat. Door onze opleidingen en trainingen zo praktijkgericht en flexibel mogelijk te organiseren, kun je je studie uitstekend combineren met je andere bezigheden.
 
NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland, en dus houden wij er rekening mee dat werken en studeren in balans moet blijven. Zo bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je je opleiding volgt. Daarnaast bieden wij meerdere startmomenten per jaar, waardoor je het moment kunt kiezen waarop het je het beste uitkomt. Ook beschikken wij over meer dan 30 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij je in de buurt.