Menu
NCOI Opleidingen - Overheid
  • Home
  • Overheid en Non-Profit

Overheid en Non-Profit

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werken bij de overheid of non-profit vraagt om speciale kennis en vaardigheden. Door een van de opleidingen binnen overheid...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werken bij de overheid of non-profit vraagt om speciale kennis en vaardigheden. Door een van de opleidingen binnen overheid...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werken bij de overheid of non-profit vraagt om speciale kennis en vaardigheden. Door een van de opleidingen binnen overheid...

Lees meer

Meest bekeken Overheid en Non-Profit

Meest bekeken Overheid en Non-Profit

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werken bij de overheid of non-profit vraagt om speciale kennis en vaardigheden. Door een van de opleidingen binnen overheid en non-profit te volgen, bereid je je goed voor op de steeds veranderende bedrijfsprocessen binnen een moderne organisatie.

Opleidingen overheid

Wil je je als beleidsmedewerker of -adviseur in een overheids- of non-profitorganisatie verder ontwikkelen op HBO-niveau? Binnen het trainingsprogramma Overheid en Non-profit wordt het korte HBO-programma Beleidsadviseur aangeboden. Tijdens dit unieke HBO-programma verbreedt en verdiep je je kennis en vaardigheden op het gebied van management en besluitvorming binnen de overheid. Je leert hoe je je beleidsvoorstellen en -adviezen kunt relateren aan strategische en politieke doelen, terwijl je rekening houdt met alle belanghebbenden.

Beleid Maken en Beleid Schrijven

NCOI heeft verschillende praktijkopleidingen voor overheidsmedewerkers. Tijdens de training Beleid Maken en Beleid Schrijven leer je effectief beleid te maken. Je leert met heldere voorstellen en adviezen verschillende doelgroepen te overtuigen in verschillende situaties. De training wordt optimaal afgestemd op je specifieke werksituatie, onder andere door je eigen beleidsvoorstellen te analyseren en te verbeteren.

Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit en Beïnvloeding

Wil je sneller en effectiever invloed uitoefenen in politiek-bestuurlijke situaties? Kies dan voor de training Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit en Beïnvloeding. Deze training voorziet je van de benodigde vaardigheden en technieken. Je leert onder meer effectieve gesprekstechnieken en beïnvloedingsstijlen, en je doet kennis op over de politieke omgeving.

Projectmanagement

Wil je projecten met succes kunnen inrichten en de effectiviteit van het projectteam optimaliseren? NCOI heeft verschillende opleidingen binnen Projectmanagement, die je van de nodige kennis en vaardigheden voorzien. Het unieke, praktijkgerichte HBO-programma Projectmanagement met Prince2® behandelt alle essentiële thema’s van professioneel projectmanagement. Je leert een projectplan opbouwen aan de hand van de beproefde en actuele Prince2®-methode.

Opleidingen bestuurskunde


Wil je werken in een beleids- of managementfunctie binnen de overheid? Of in een overheid gerelateerde organisatie? Kies dan voor het HBO-programma Bestuurskunde van NCOI. Tijdens dit programma verdiep je je  onder andere in het inrichten van een publieke organisatie. Aan de hand van maatschappelijke vraagstukken, ontwikkel je de nodige kennis en vaardigheden op het gebied van overheidscommunicatie, kostenverbijzondering, interne verrekening en overheidsprojecten. Dit programma maakt deel uit van het NCOI trainings- en opleidingsprogramma Beleid en bestuur.
 
Wil je je verdiepen in politieke, strategische en juridische uitgangspunten? En wil je dit combineren met het ontwikkelen en implementeren van effectief beleid? Volg dan de Professional Master Bestuurskunde. Hierin ontwikkel en vernieuw je strategieën voor complexe besturingsvragen. Aan de hand van afwisselende praktijkopdrachten, discussies en cases ga je op Masterniveau aan de slag met de stof.