Overheid en Non-Profit

Werken bij de overheid of non-profit vraagt om speciale kennis en vaardigheden. Door een van de opleidingen binnen overheid en non-profit te volgen, bereidt u zich goed voor op de steeds...

Lees meer

Werken bij de overheid of non-profit vraagt om speciale kennis en vaardigheden. Door een van de opleidingen binnen overheid en non-profit te volgen, bereidt u zich goed voor op de steeds...

Lees meer

Werken bij de overheid of non-profit vraagt om speciale kennis en vaardigheden. Door een van de opleidingen binnen overheid en non-profit te volgen, bereidt u zich goed voor op de steeds...

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Werken bij de overheid of non-profit vraagt om speciale kennis en vaardigheden. Door een van de opleidingen binnen overheid en non-profit te volgen, bereidt u zich goed voor op de steeds veranderende bedrijfsprocessen binnen een moderne organisatie.

Opleidingen Overheid

Wilt u zich als beleidsmedewerker of -adviseur in een overheids- of non-profitorganisatie verder ontwikkelen op HBO-niveau? Binnen het trainingsprogramma Overheid en Non-profit wordt het korte HBO-programma Beleidsadviseur aangeboden. Tijdens dit unieke HBO-programma verbreedt en verdiept u uw kennis en vaardigheden op het gebied van management en besluitvorming binnen de overheid. U leert hoe u uw beleidsvoorstellen en -adviezen kunt relateren aan strategische en politieke doelen, terwijl u rekening houdt met alle belanghebbenden.

Beleid Maken en Beleid Schrijven

NCOI heeft verschillende praktijkopleidingen voor overheidsmedewerkers. Tijdens de training Beleid Maken en Beleid Schrijven leert u effectief beleid te maken. U leert met heldere voorstellen en adviezen verschillende doelgroepen te overtuigen in verschillende situaties. De training wordt optimaal afgestemd op uw specifieke werksituatie, onder andere door uw eigen beleidsvoorstellen te analyseren en te verbeteren.

Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit en Beïnvloeding

Wilt u sneller en effectiever invloed uitoefenen in politiek-bestuurlijke situaties? Kies dan voor de training Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit en Beïnvloeding. Deze training voorziet u van de benodigde vaardigheden en technieken. U leert onder meer effectieve gesprekstechnieken en beïnvloedingsstijlen, en u doet kennis op over de politieke omgeving.

Projectmanagement

Wilt u projecten met succes kunnen inrichten en de effectiviteit van het projectteam optimaliseren? NCOI heeft verschillende opleidingen binnen Projectmanagement, die u van de nodige kennis en vaardigheden voorzien. Het unieke, praktijkgerichte HBO-programma Projectmanagement met Prince2® behandelt alle essentiële thema’s van professioneel projectmanagement. U leert een projectplan opbouwen aan de hand van de beproefde en actuele Prince2®-methode.

Opleidingen Bestuurskunde

Wilt u werken in een beleids- of managementfunctie binnen de overheid? Of in een overheidsgerelateerde organisatie? Kies dan voor het HBO-programma Bestuurskunde van NCOI. Tijdens dit programma verdiept u zich onder andere in het inrichten van een publieke organisatie. Aan de hand van maatschappelijke vraagstukken, ontwikkelt u de nodige kennis en vaardigheden op het gebied van overheidscommunicatie, kostenverbijzondering, interne verrekening en overheidsprojecten. Dit programma maakt deel uit van het NCOI trainings- en opleidingsprogramma Beleid en Bestuur.

Professional Master Bestuurskunde

Wilt u zich verdiepen in politieke, strategische en juridische uitgangspunten? En wilt u dit combineren met het ontwikkelen en implementeren van effectief beleid? Volg dan de Professional Master Bestuurskunde. Hierin ontwikkelt en vernieuwt u strategieën voor complexe besturingsvragen. Aan de hand van afwisselende praktijkopdrachten, discussies en cases gaat u op Masterniveau aan de slag met de stof.