Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Trainingen Personeel en Organisatie

Trainingen Personeel en Organisatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam op het gebied van P&O en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Of heb je een functie in een...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam op het gebied van P&O en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Of heb je een functie in een...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam op het gebied van P&O en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Of heb je een functie in een...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties

Training (20) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam op het gebied van P&O en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Of heb je een functie in een ander vakgebied, maar krijg je in je werk steeds meer te maken met personeelsmanagement? Bij NCOI Opleidingen vind je diverse trainingen die jou de kennis en vaardigheden bieden die je nodig hebt. Lees hieronder meer over ons aanbod en de mogelijkheden.

Je (verder) ontwikkelen met een training Personeel en Organisatie

Op het gebied van personeelsmanagement biedt NCOI naast interessante opleidingen ook boeiende en praktijkgerichte trainingen aan. Wat je ambities, wensen en behoeften ook zijn, er is altijd wel een training te vinden die hierbij aansluit. Ben je bijvoorbeeld werkzaam als HR-professional en wil je je kennis over een bepaald onderwerp vergroten? Een populaire training op dit gebied is de Training Arbeids- en Sociaal recht. Tijdens deze training worden thema’s als rechten en plichten van de werkgever, ontslagrecht en socialezekerheidsrecht behandeld en ben je na afloop volledig op de hoogte van alle nieuwe regels en wetgevingen. Ook is er de Training Recruiter 3.0, waarmee je in korte tijd alles over de trends en ontwikkelingen op het gebied van HR leert.
 
Je kunt ook kiezen voor de Training Ziekteverzuim en re-integratie. Tijdens deze training krijg je alle instrumenten aangereikt om op een professionele manier met ziekteverzuim en re-integratie om te gaan. Je leert hoe je een verzuimbeleid ontwikkelt en welke plichten en rechten komen kijken bij ziekteverzuim en re-integratie. Daarnaast krijg je inzicht in risicofactoren en weet je hoe je verzuim kunt verminderen en voorkomen. Als je meer wilt leren over hoe je medewerkers aan je organisatie kunt binden en ze tijdens hun dienstverband zo goed mogelijk steunt, stimuleert en begeleidt, kun je kiezen voor de Training Employee Journey. Tijdens deze training krijg je meer zicht op de ontwikkeling van je werknemers en leer je alle fasen van de employee journey in kaart te brengen.
 
H2
Trainingen Personeel en Organisatie gericht op soft skills
Als professional op het gebied van personeel en organisatie voer je veel gesprekken. Soms zijn er ook moeilijke gesprekken die vragen om de nodige vaardigheden. Wil je je op dit vlak verder ontwikkelen? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor de Training Emotionele Intelligentie. Tijdens deze training krijg je de nodige tools en inzichten aangereikt die je nodig hebt bij het voeren van lastige gesprekken. Voer je voor je werk veel functionerings- en beoordelingsgesprekken met medewerkers? In de Training Functionerings- en beoordelingsgesprekken leer je hoe je deze gesprekken nog beter invulling kunt geven en ze op een positieve en resultaatgerichte manier voert. Dit is slechts  een greep uit ons aanbod trainingen personeel en organisatie. Bovenaan deze pagina vind je een volledig overzicht.

Waarom een training Personeel en Organisatie volgen bij NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en de praktijk
  • Interactieve bijeenkomsten in kleine groepen
  • Alles wat je leert kun je direct toepassen in de praktijk