Menu
NCOI Opleidingen - HR
  • Home
  • HR
  • HRM / Personeelsmanagement

HRM / Personeelsmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Vindt u het belangrijk dat medewerkers met plezier naar hun werk komen? Dat zij zichzelf kunnen ontwikkelen en hun talenten...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Vindt u het belangrijk dat medewerkers met plezier naar hun werk komen? Dat zij zichzelf kunnen ontwikkelen en hun talenten...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Vindt u het belangrijk dat medewerkers met plezier naar hun werk komen? Dat zij zichzelf kunnen ontwikkelen en hun talenten...

Lees meer

Meest bekeken HRM / Personeelsmanagement

Meest bekeken HRM / Personeelsmanagement

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant
Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Vindt u het belangrijk dat medewerkers met plezier naar hun werk komen? Dat zij zichzelf kunnen ontwikkelen en hun talenten optimaal kunnen benutten? En wilt u weten hoe u het beste uit medewerkers kunt halen zodat ook de organisatie als geheel optimale prestaties levert? NCOI biedt u diverse opleidingen in humanresourcesmanagement (HRM), van training tot opleiding op MBO-, HBO- of Masterniveau.  

Is een HRM-opleiding iets voor u?

Bent u sociaal en betrokken? Neemt u graag het initiatief? Heeft u oog voor de organisatiedoelen en kunt u goed organiseren, communiceren en analyseren? Dan is een HRM-opleiding van NCOI iets voor u. Bovendien bieden wij programma’s aan over verschillende onderwerpen, zoals HR-administratie, arbeidsrecht, performancemanagement en strategisch HRM. Daarom kunt u gegarandeerd een opleiding vinden die aansluit op uw wensen en interesses. Vindt u het moeilijk om te bepalen welke opleiding het beste bij u past? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze opleidingsadviseurs

Opleiding over HR op HBO-niveau

Wilt u uw kennis en vaardigheden over HRM naar een hoger niveau tillen? Of een stap maken richting een functie op beleidsniveau? Een van onze populairste programma’s is de HBO Human Resources Management, waarin de belangrijkste thema’s van personeelsmanagement aan de orde komen. Zo gaat u onder andere aan de slag met arbeidsrecht, recruitment en personeelsplanning.

Wilt u medewerkers op succesvolle wijze begeleiden bij het omgaan met veranderingen binnen uw organisatie? In de NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Organisatiepsychologie specialisatie Verandermanagement leert u menselijk gedrag binnen organisaties en werksituaties begrijpen en veranderen. U ontdekt hoe u medewerkers betrokken en gemotiveerd houdt en leert hoe u met een passende veranderaanpak naar de gewenste situatie komt.

Op Post Bachelorniveau bieden wij u onder andere de Post Bachelor Human Resource Management. In dit overzichtelijke programma, speciaal voor hoge opgeleiden, raakt u snel bekend met actuele facetten van HRM. U ontwikkelt strategisch inzicht en leert alles wat u moet weten over arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Master Human Resource Management (MHRM)

Als u de volgende stap wilt zetten in uw carrière als bijvoorbeeld personeelsmanager, HR-adviseur, HR-directeur of recruiter, dan kunt u zich bij NCOI verder ontwikkelen op het hoogste niveau. Wij bieden u de Master Human Resources Management (MHRM) waarin u zich in 2 jaar ontwikkelt tot een volwaardig gesprekspartner die het management adviseert over HRM-beleid, scenario’s en personeelsinstrumenten. Ook kunt u verschillende specialisaties volgen van deze Master, waaronder de specialisaties Organisatiepsychologie, Organisatie en verandering en HR operations management.

Heeft u liever een kort programma op Masterniveau, waarin u zich kunt specialiseren binnen een bepaald deelgebied? Dan kunt u bij ons verschillende Masterclasses volgen, waaronder de Masterclass Strategisch HRM. In deze Masterclass leert u een waardevol strategisch personeelsbeleid opstellen.

De voordelen van een opleiding bij NCOI

  • Opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Keuze uit locaties in heel Nederland
  • Goed te combineren met werk en privé
  • Persoonlijke studiebegeleider