Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Persoonlijk effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Persoonlijke effectiviteit draait om het beste uit uzelf halen op een zo efficiënt mogelijke manier. Daarbij spelen verschillende...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Persoonlijke effectiviteit draait om het beste uit uzelf halen op een zo efficiënt mogelijke manier. Daarbij spelen verschillende...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Persoonlijke effectiviteit draait om het beste uit uzelf halen op een zo efficiënt mogelijke manier. Daarbij spelen verschillende...

Lees meer

Meest bekeken Persoonlijke Effectiviteit

Meest bekeken Persoonlijke Effectiviteit

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

MHBO (1) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (12) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Training (39) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Persoonlijke effectiviteit draait om het beste uit uzelf halen op een zo efficiënt mogelijke manier. Daarbij spelen verschillende elementen een rol, zoals omgaan met stress, assertiviteit en timemanagement. Hoe zorgt u dat stress niet de overhand neemt op uw werk, dat u sterker in uw schoenen staat en assertief en zelfverzekerd overkomt op anderen? Volg een training persoonlijke effectiviteit bij NCOI Opleidingen.

Omgaan met stress op het werk

Veel mensen ervaren stress op de werkvloer. Er wordt steeds meer van werknemers verwacht, functies worden uitgebreid en de werkdruk wordt hoger. Met een training persoonlijke effectiviteit leert u hier beter mee omgaan. Zo leert u met de training Persoonlijke kracht en Uitstraling hoe u daadkrachtiger op anderen overkomt. Met behulp van diverse praktijkgerichte opdrachten werkt u aan uw persoonlijke bewustwording en zelfinzicht. Wilt u leren hoe u op tijd uw grenzen aangeeft en meer controle heeft over uw eigen belangen? Ga dan voor de training Assertief en Zelfverzekerd Communiceren. De training Effectieve Gespreksvaardigheden is interessant als u uw gesprekstechnieken en luistervaardigheden wilt professionaliseren.

Trainingen persoonlijke ontwikkeling op diverse niveaus

Bij de trainingen van NCOI ontwikkelt u uw persoonlijke effectiviteit aan de hand van uw persoonlijke leerdoelen. Daardoor zijn onze trainingen voor vrijwel iedereen geschikt en is het mogelijk om u op diverse niveaus te ontwikkelen. Bent u leidinggevende of heeft u een managementfunctie en wilt u leren uw tijd zo efficiënt en effectief mogelijk in te delen? Met de praktijkopleiding Plannen en Organiseren leert u op HBO-niveau in drie maanden hoe u prioriteiten stelt en geordend werkt. Voor wie zich wil ontwikkelen in het voeren van lastige gesprekken en het positief beïnvloeden van situaties, is er het HBO-programma Effectief Communiceren en Beïnvloeden. Ook kunt u kiezen voor de training Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden. Daarmee leert u uw ideeën en standpunten beter over te brengen en anderen te motiveren. Liever op masterniveau werken aan uw persoonlijke ontwikkeling? Ga dan voor de Masterclass Effectief Beïnvloeden en Overtuigen. Daarmee verdiept u uw kennis op het gebied van beïnvloeding en leert u hoe u situaties naar uw hand kunt zetten. Deze Masterclass kunt u klassikaal volgen, maar ook via e-learning.

Waarom een training persoonlijke effectiviteit volgen bij NCOI?

Bij NCOI staat uw werkpraktijk voorop. Dat houdt in dat al het geleerde vrijwel meteen toepasbaar is in de praktijk. Daarnaast zijn onze opleidingen en trainingen uitstekend te combineren met uw werk en privéleven. De trainingen persoonlijke effectiviteit worden gegeven in kleine vertrouwde groepen. Zo kunt u in een veilige omgeving grote stappen maken in uw ontwikkeling. Ook bieden wij meerdere startmomenten per jaar en kunt u kiezen uit meer dan dertig opleidingslocaties door heel Nederland. U bepaalt zelf waar en wanneer u de training of opleiding volgt.