Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Post Bachelor Management en Bedrijfskunde

Post Bachelor Management en Bedrijfskunde

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je graag een hogere management- of adviesfunctie vervullen? Dan is het een goed idee om je verder te ontwikkelen. Met een...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je graag een hogere management- of adviesfunctie vervullen? Dan is het een goed idee om je verder te ontwikkelen. Met een...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je graag een hogere management- of adviesfunctie vervullen? Dan is het een goed idee om je verder te ontwikkelen. Met een...

Lees meer

Meest bekeken Post Bachelor Management en Bedrijfskunde

Meest bekeken Post Bachelor Management en Bedrijfskunde

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Post Bachelor (9) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je graag een hogere management- of adviesfunctie vervullen? Dan is het een goed idee om je verder te ontwikkelen. Met een opleiding Post Bachelor Bedrijfskunde en Management ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om hogerop te komen op dit gebied. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en onze Post HBO-opleidingen.

Post HBO Bedrijfskunde en Management volgen bij NCOI

Een Post HBO Management en Bedrijfskunde is ideaal voor wie al een HBO-opleiding heeft gevolgd en zich graag verder wil ontwikkelen op het gebied van management en bedrijfskunde. Dankzij de modulaire opbouw van onze Post Bachelors kun je flexibel studeren op je eigen tempo. En ben je van plan in de toekomst door te studeren op Masterniveau? Dan is een Post Bachelor een goede opstap.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een Post HBO Management en Bedrijfskunde?

Er gelden geen specifieke vooropleidingseisen voor onze Post Bachelors. Wel heb je minimaal HBO-werk- en -denkniveau nodig voor deze opleidingen. Voor sommige opleidingen heb je daarnaast bepaalde basiskennis nodig. In dat geval geven we dat duidelijk aan op de opleidingspagina.

Populaire Post Bachelor: Post Bachelor Bedrijfskunde

Wil je in korte tijd op hoog niveau inzicht krijgen in alle belangrijke onderdelen van bedrijfskunde? Dan is een van onze Post Bacheloropleidingen Bedrijfskunde een goede keuze. Onze Post Bachelor Bedrijfskunde is de meest succesvolle bedrijfskundige Post Bachelor van Nederland en is speciaal ontwikkeld voor hogeropgeleiden met de ambitie om door te groeien naar een management- of adviesfunctie.

Verbeter je managementskills

Werk je als manager en wil je je ontwikkelen over de gehele breedte van management? Dan is onze Post HBO Management iets voor jou. Deze praktijkgerichte Post Bacheloropleiding biedt je alle handvatten die je nodig hebt op het gebied van management en leiderschap. Een andere interessante opleiding op het gebied van bedrijfskunde en management is onze Post Bachelor Bedrijfskundig Management.

Jouw praktijk staat centraal

Onze Post Bacheloropleidingen Bedrijfskunde en Management zijn speciaal gericht op jouw werkpraktijk. Zo leer je het snelst hoe je de theorie aan de praktijk kunt koppelen en zie je vrijwel direct resultaat. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met opdrachten, cases en oefeningen over onderwerpen waar je in de dagelijkse praktijk mee te maken hebt. Daarnaast krijg je les van een ervaren docent die zelf ook uit de praktijk komt en je vakgebied als geen ander kent.

Waarom een Post Bachelor Bedrijfskunde en Management volgen bij NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en praktijk
  • Zeer gewaardeerd diploma door werkgevers
  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk