Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Post Bachelor HR, Coaching en Psychologie

Post Bachelor HR, Coaching en Psychologie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis, inzicht en vaardigheden op het vlak van humanresourcesmanagement naar een hoger niveau tillen? De Post Bacheloropleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis, inzicht en vaardigheden op het vlak van humanresourcesmanagement naar een hoger niveau tillen? De Post Bacheloropleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis, inzicht en vaardigheden op het vlak van humanresourcesmanagement naar een hoger niveau tillen? De Post Bacheloropleidingen...

Lees meer

Meest bekeken Post Bachelor HR, Coaching en Psychologie

Meest bekeken Post Bachelor HR, Coaching en Psychologie

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Post Bachelor (14) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis, inzicht en vaardigheden op het vlak van humanresourcesmanagement naar een hoger niveau tillen? De Post Bacheloropleidingen van NCOI zijn de meest succesvolle opleidingen voor werkenden in Nederland. NCOI verzorgt deze opleidingen door heel Nederland. Hieronder lees je meer over onze Post Bachelors op het gebied van HR, coaching en psychologie.

Een Post HBO Coaching, HR en Psychologie volgen bij NCOI

Post Bacheloropleidingen zijn korte en krachtige, maar zeker volwaardige opleidingen die vakmatige verdieping bieden. Daarnaast zijn Post HBO’s uitstekend geschikt als instroomprogramma voor de Masteropleidingen.
 
Onze opleidingen op Post Bachelorniveau onderscheiden zich door hun praktijkgerichte aanpak en hebben een studieduur die varieert van 10 maanden tot 2 jaar. De modulaire opbouw van onze opleidingen biedt jou de flexibiliteit om de studie in je eigen tempo te volgen.

Meer succes met een Post HBO HR, Coaching en Psychologie

Wat je wensen, behoeften of ambities ook zijn, bij NCOI is er altijd wel een opleiding te vinden die bij jou past. Een veelgekozen opleiding in dit vakgebied is de Post Bachelor Human Resources Management. Deze opleiding is een uitstekende keuze voor zowel nieuwe instroom in het HR-vak als voor professionals die al werkzaam zijn in HR en hun kennis willen opfrissen. Met deze Post HBO ontwikkel je je op het gebied van management, arbeidsrecht en strategisch inzicht. Na afloop van de opleiding ben je in staat om een vliegende start te maken in het HR-vak of ben je nóg beter geworden in je huidige werk.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een Post HBO HR, Coaching en Psychologie?

Bij onze Post HBO’s gaan we uit van HBO-werk- en -denkniveau. Als je hierover beschikt, is een Post Bachelor uitstekend te volgen. Bij sommige opleidingen is basiskennis over een bepaald onderwerp nodig. Dit zal duidelijk op de pagina van de opleiding zelf worden aangegeven.

Een Post HBO HR, Coaching en Psychologie combineren met een baan

Een opleiding volgen naast een drukke baan en een privéleven, is dat mogelijk? Bij NCOI kan dat. Door onze opleidingen zo praktijkgericht en flexibel mogelijk te organiseren, kun je je opleiding uitstekend combineren met je andere bezigheden. NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland, en dus houden wij er rekening mee dat werken en studeren in balans moeten blijven. Zo bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je je opleiding volgt. Je kunt kiezen voor klassikale bijeenkomsten overdag, ’s avonds of in het weekend. In veel gevallen kun je ook kiezen voor e-learning. Daarnaast bieden wij meerdere startmomenten per jaar, waardoor je het moment kunt kiezen waarop het je het beste uitkomt en beschikken wij over meer dan 30 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij je in de buurt.