Projectmanagement

De manier van werken in het bedrijfsleven verandert. Binnen projectmanagement hebben lean en agile zich als werkmethoden steeds verder ontwikkeld en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken....

Lees meer

De manier van werken in het bedrijfsleven verandert. Binnen projectmanagement hebben lean en agile zich als werkmethoden steeds verder ontwikkeld en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken....

Lees meer

De manier van werken in het bedrijfsleven verandert. Binnen projectmanagement hebben lean en agile zich als werkmethoden steeds verder ontwikkeld en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken....

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Opleidingen Projectmanagement

Kies een onderwerp

Meest bekeken Projectmanagement

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

De manier van werken in het bedrijfsleven verandert. Binnen projectmanagement hebben lean en agile zich als werkmethoden steeds verder ontwikkeld en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. Bedrijven zetten deze methodes in om het rendement te maximaliseren en de klantwaardering te vergroten. Wilt u ook leren hoe u lean of agile moet inzetten? Lees dan verder.

Opleidingen Projectmanagement


Een project wordt altijd gekenmerkt door een bepaald doel en een gedefinieerd begin en een einde. Daarnaast gelden er per project randvoorwaarden op het gebied van inzet van mensen en middelen. Zo weet iedereen wat de bedoeling is van het project en wanneer personen en middelen nodig zijn. Omdat deze manier van werken veel rendement oplevert, werken tegenwoordig veel organisaties met een projectmanagementmethode. Er is dus veel vraag naar kennis en expertise op dit gebied. Met een opleiding Projectmanagment doet u deze kennis op.

PRINCE2®-trainingen

PRINCE2® (PRojects IN Controlled Environments) is een gestructureerde, generieke methode voor projectmanagement. Deze van oorsprong Britse methode is gericht op de besturing en de organisatie van een project. Als het bedrijf waarvoor u werkt deze methode al toepast of juist wil toepassen, is het van belang om de PRINCE2®-training te volgen. Als u zich deze specifieke methode van projectmanagement eigen maakt, zult u een ontzettend waardevolle kracht zijn. Nu en in de toekomst.

IPMA-trainingen

Naast de PRINCE2-certificering wordt er door de bedrijfswereld in Nederland ook steeds meer naar de IPMA (International Project Management Association) certificering gevraagd. In de IPMA-methodiek wordt er vooral gekeken naar de competenties van de projectmanager. Met IPMA op zak kunt u vragen beantwoorden, als ‘wat maakt u een goede projectmanager?’ en ‘welke kennis en soft skills beheerst u?’.
 
De IPMA-certificering wordt in maar liefst in 40 landen erkend. Daarnaast is het toepasbaar in iedere branche en kunt u deze certificering als beginnende of ervaren projectmanager behalen. Tijdens de opleiding leert u werken volgens de standaarden en richtlijnen van de International Project Management Association. Na afloop van een training kunt u projecten beter beheersen. De trainingen IPMA-D, -C en -B verschillen van elkaar. Kijk daarom welke certificering het beste bij u en uw doelstellingen past.

Lean Six Sigma


Een andere methode van projectmanagement is Lean Six Sigma. Dit is een wereldwijd bewezen en toegepaste methodiek, die een duurzame verbetering van het bedrijfsresultaat oplevert. Bij Lean Six Sigma ligt de focus op wat de klant écht belangrijk vindt. Deze aanpak leidt tot het tegelijkertijd reduceren van kosten, het verhogen van de klanttevredenheid én het verkorten van de doorlooptijd. Door u Lean Six Sigma eigen te maken, leert u hoe u bedrijfsprocessen moet beheersen en verspillingen kunt vermijden. Dit leidt tot stijging van de omzet. U maakt processen meetbaar en interpreteert procesprestaties. Met deze kennis voert u de verbeteringen in en kunt u zich een projectmanager noemen, die zorgt voor de optimalisatie van de bedrijfsprocessen.