Menu
NCOI Opleidingen - HR

Recruitment

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u in staat om iedere sollicitant aan een geschikte baan te helpen? Vindt u het een mooie uitdaging om talentvolle medewerkers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u in staat om iedere sollicitant aan een geschikte baan te helpen? Vindt u het een mooie uitdaging om talentvolle medewerkers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u in staat om iedere sollicitant aan een geschikte baan te helpen? Vindt u het een mooie uitdaging om talentvolle medewerkers...

Lees meer

Meest bekeken Recruitment

Meest bekeken Recruitment

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u in staat om iedere sollicitant aan een geschikte baan te helpen? Vindt u het een mooie uitdaging om talentvolle medewerkers te werven? En vindt u het leuk om sollicitanten te enthousiasmeren over een organisatie? In een opleiding recruitment van NCOI leert u hoe u doeltreffend nieuwe medewerkers werft en een goede match vindt op basis van de wensen van werkgever en werknemer. 

Werken als recruiter

Bent u nieuw in het vak? Dan bent u vast benieuwd wat een recruiter precies doet. Als recruiter houdt u zich bezig met het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Dit wervingsproces bestaat onder andere uit:

  • Het opstellen van functieprofielen.
  • Het bepalen van de wervingskanalen.
  • Het selecteren van interessante kandidaten.
  • Het inplannen en voeren van gesprekken met sollicitanten.
  • Het kiezen van de geschikte kandidaat.

 

Wilt u alles leren over dit uitdagende proces? In ons programma HBO Recruiter leert u hoe u de juiste mensen op de juiste plek in de organisatie kunt plaatsen. Zo bent u van onschatbare waarde voor uw organisatie.

Ontwikkelingen binnen recruitment

Door automatisering en technologische ontwikkelingen verandert de rol van een recruiter. Via nieuwe wervingskanalen als LinkedIn wordt het makkelijker om kandidaten te vinden en te bereiken. Dit maakt het bovendien moeilijker om goede medewerkers binnen de organisatie te houden, want ook zij worden via verschillende wegen benaderd door andere recruiters. Interne doorgroeimogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en andere beloningen zijn dan ook onmisbaar.

Een krappe arbeidsmarkt zorgt voor kritische sollicitanten. Het komt steeds vaker voor dat een werknemer een werkgever selecteert in plaats van andersom. Hierdoor moet u de focus leggen op het verkopen van de organisatie en alles wat zij te bieden heeft. Ook is het met de krappe arbeidsmarkt slim om vacatures intern te promoten. Daarmee geeft u huidige medewerkers de kans om door te groeien. Dat is niet alleen aantrekkelijk voor hen, maar ook erg praktisch voor de organisatie. De huidige medewerkers hebben namelijk al kennis van de organisatie en haar bedrijfsprocessen. Dat maakt het inwerken in een nieuwe functie makkelijker.

Wilt u voorbereid worden op uw toekomstige rol als recruiter? Met een opleiding recruitment van NCOI is uw kennis weer up-to-date en kunt u uw werkzaamheden zo goed mogelijk afstemmen op de laatste ontwikkelingen.

Opleidingen voor de recruiter

Met de geaccrediteerde HBO Bachelor Human Resource Management specialisatie Recruitment van NCOI ontwikkelt u zich tot een professioneel HR-manager met specialistische kennis van recruitment. U weet niet alleen alles van het gedrag in organisaties, personeelsplanning, performancemanagement en talentontwikkeling, maar u bent ook in staat de juiste werknemers te werven voor de organisatie.

Wilt u recruitment effectief inzetten in uw organisatie? In de Post Bachelor Recruitment leert u de doelstellingen van de organisatie vertalen naar concrete recruitmentplannen, -projecten en –maatregelen. Deze opleiding is in het bijzonder interessant voor recruiters, recruitmanagers of HR-managers die verantwoordelijk zijn voor recruitment binnen hun organisatie.
 
Bent u een recruiter die graag ontwikkelingen in het vak bijhoudt en wilt u uw kennis binnen 2 dagen weer up-to-date hebben? In de training Werving en Selectie neemt de trainer het gehele wervings- en selectieproces nog eens met u door en bekijken jullie samen de vraagstukken waar u in uw werk tegenaan loopt. De trainer zal u tips geven over hoe u met behulp van actuele ontwikkelingen in het vakgebied kunt omgaan met deze vraagstukken.

Waarom een opleiding recruitment bij NCOI?

De opleidingen van NCOI zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Onze programma’s bieden een aantrekkelijke combinatie van vakinhoud en vaardigheden, zodat u direct in uw werk aan de slag kunt. U krijgt les van topdocenten uit de praktijk die hun ervaringen met u kunnen delen. Bovendien kunt u zelf kiezen waar en wanneer u een opleiding volgt. We bieden meerdere startmomenten per jaar en onze leslocaties zijn verspreid door heel Nederland.