Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Financieel

Bedrijfsadministratie en SPD

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het opleidingsprogramma SPD Bedrijfsadministratie van NCOI Opleidingen is breed. Het omvat naast de volledige HBO Bacheloropleiding...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het opleidingsprogramma SPD Bedrijfsadministratie van NCOI Opleidingen is breed. Het omvat naast de volledige HBO Bacheloropleiding...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het opleidingsprogramma SPD Bedrijfsadministratie van NCOI Opleidingen is breed. Het omvat naast de volledige HBO Bacheloropleiding...

Lees meer

Meest bekeken Bedrijfsadministratie en SPD

Meest bekeken Bedrijfsadministratie en SPD

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

MHBO (1) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (11) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (2) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (1) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO-programma (5) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (6) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het opleidingsprogramma SPD Bedrijfsadministratie van NCOI Opleidingen is breed. Het omvat naast de volledige HBO Bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie ook uiteenlopende HBO-programma’s. Bijvoorbeeld HBO BedrijfsadministratieHBO Bedrijfseconomie, Organisatie en Management en HBO Bedrijfskunde - 1 jaar. Hiermee biedt het opleidingsprogramma van NCOI Opleidingen op elk niveau en elk deelgebied van SPD bedrijfsadministratie de juiste keuze.

Fundamentele kennis SPD Bedrijfsadministratie

Staat u aan het startpunt van uw carrière als boekhouder? Tijdens de training Basiskennis Boekhouden (BKB) maakt u kennis met het vakgebied. Alle belangrijke financiële onderwerpen komen uitgebreid aan bod. U verdiept zich in belastingen, maar ook in eigen en vreemd vermogen. Daarnaast leert u balansrekeningen opstellen en journaalposten bijhouden. Zo wordt u tijdens deze training volledig klaargestoomd voor een administratieve functie.

Praktijkdiploma SPD Bedrijfsadministratie

Bent u op zoek naar een aantoonbaar diploma voor de bedrijfsadministratie? Of wilt u zich verder specialiseren in de registratie van salarissen, zodat u aan de slag kunt als loonadministrateur? Kies voor een gewaardeerde praktijkopleiding PDL of PDB en ontvang na afloop een officieel erkend diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Met deze opleiding legt u een stevige basis voor uw toekomst binnen de salarisadministratie. Daarvoor verdiept u zich in arbeidsrecht en gaat u aan de slag met nieuwe wet- en regelgevingen. Ook ontwikkelt u vaardigheden om zelf de loonadministratie te voeren en loonberekeningen te maken. Bij succesvolle afronding van deze opleiding ontvangt u het officiële diploma Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®).

Tijdens deze opleiding leert u onder andere op welke wijze u begrotingen maakt en kostprijsberekeningen opstelt. Alle belangrijke thema’s komen aan bod, zo ook bedrijfsadministratie, kostencalculatie en financiering. Daarnaast ontvangt u na afloop het meest gevraagde diploma van de financieel administrateur: ‘Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)’. Daarmee bemachtigt u een sterke positie op de arbeidsmarkt. 

Officieel erkend MBO-diploma

Op zoek naar een erkend MBO-diploma op MBO niveau 3? Dan is juist de opleiding MBO Financieel Administratief Medewerker niveau 3 voor u geschikt. U gaat aan de slag met verschillende kostensoorten, formulieren en dossiers. Daarbij verdiept u zich in debiteuren- en crediteurenbeheer en leert u op welke wijze u de financiële administratie effectief inricht. Na afloop van deze opleiding kunt u financiële rapportages opstellen en controleren. Dat maakt u een waardevolle kracht voor zowel accountancy- als administratiekantoren.

Studeren bij NCOI Opleidingen

In deeltijd studeren, betekent bij NCOI Opleidingen ook studeren waar en wanneer het u uitkomt. Zo kunt u uw studie volledig laten aansluiten op uw werk- én privésituatie. U kiest bijvoorbeeld zelf wanneer u start met de opleiding en op welke momenten u de lessen volgt. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Daarbij kiest u zelfs op welke locatie u de lessen volgt. Dat maakt het onderwijs flexibel en toegankelijk. Niet voor niets is NCOI Opleidingen dé opleider voor werkend Nederland.