Secretarieel en Managementsupport

Als managementondersteuner bent u van onmisbare waarde. U houdt zich onder andere bezig met organiseren, coördineren en de communicatie binnen uw organisatie. Heeft of wilt u een ondersteunende...

Lees meer

Als managementondersteuner bent u van onmisbare waarde. U houdt zich onder andere bezig met organiseren, coördineren en de communicatie binnen uw organisatie. Heeft of wilt u een ondersteunende...

Lees meer

Als managementondersteuner bent u van onmisbare waarde. U houdt zich onder andere bezig met organiseren, coördineren en de communicatie binnen uw organisatie. Heeft of wilt u een ondersteunende...

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Meest bekeken Secretarieel en Managementsupport

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Als managementondersteuner bent u van onmisbare waarde. U houdt zich onder andere bezig met organiseren, coördineren en de communicatie binnen uw organisatie. Heeft of wilt u een ondersteunende rol binnen het management of de directie? Ontwikkel uzelf dan met een opleiding van NCOI. Bekijk snel ons aanbod.

Managementsupport

Werkt u als managementassistent, officemanager of directiesecretaresse en is het tijd voor een nieuwe stap in uw carrière? Kies dan voor de HBO Bachelor Management specialisatie Managementsupport. Door u te verdiepen in onder andere procesmanagement, lean management, documentmanagement en het nieuwe werken, bereidt u zich voor op een managementfunctie op HBO-niveau. U studeert af als Bachelor of Business Administration en legt met deze opleiding een uitstekende basis voor uw verdere loopbaan.

HBO Vaardigheden Managementsupport

Bent u vooral geïnteresseerd in het ontwikkelen van uw vaardigheden binnen managementsupport? Dan kunt u kiezen voor de opleiding HBO Vaardigheden Managementsupport. Na deze opleiding bent u in staat het management optimaal te ondersteunen. Dit HBO-programma biedt vrijstelling voor de HBO Bachelor Management Specialisatie Managementsupport.

Office Management


Een office manager is de spil van de organisatie. Een rol die vraagt om gedegen kennis, goed inzicht en verschillende vaardigheden. Communicatie met directie en management staat hierbij centraal. Met een opleiding Office Management van NCOI versterkt u uw communicatieve vaardigheden en uw competenties om de informatiestromen binnen de organisatie effectief te organiseren. U krijgt zicht op de werkprocessen binnen uw organisatie en leert hoe u de dienstverlening richting (interne) klanten kunt optimaliseren. Deze opleidingen worden veel gekozen binnen een HBO-deelprogramma van 1 of 2 jaar. Deze deelprogramma’s zijn uiteindelijk als vrijstelling te gebruiken binnen de HBO Bachelor Management specialisatie Managementsupport.

Secretariële opleidingen


Als secretaresse bent u de rechterhand van uw leidinggevende. Het is een beroep met veel uitdagingen en carrièremogelijkheden, zowel in grote als kleine organisaties. Als secretaresse bent u onder andere verantwoordelijk voor het beheren van agenda’s, het schriftelijk en telefonisch contact onderhouden met klanten en het organiseren van bijeenkomsten, zoals vergaderingen. In de praktijkopleiding Secretarieel ontwikkelt u uw communicatieve vaardigheden, leert u plannen en organiseren en zakelijk corresponderen. U maakt uzelf onmisbaar door op alle mogelijke manieren uw leidinggevende werk uit handen te nemen.