Menu
NCOI Opleidingen - Taaltrainingen

Taaltrainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Goed uit uw woorden kunnen komen, zowel schriftelijk als mondeling, is in vrijwel elke functie van belang. Of het nu gaat om...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Goed uit uw woorden kunnen komen, zowel schriftelijk als mondeling, is in vrijwel elke functie van belang. Of het nu gaat om...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Goed uit uw woorden kunnen komen, zowel schriftelijk als mondeling, is in vrijwel elke functie van belang. Of het nu gaat om...

Lees meer

Opleidingen Taaltrainingen

Kies een onderwerp

Meest bekeken Taaltrainingen

MBO Zakelijk Engels
12 maanden MBO/MBO-programma
HBO Zakelijk Engels
12 maanden HBO/HBO-programma

Meest bekeken Taaltrainingen

MBO Zakelijk Engels
12 maanden MBO/MBO-programma
HBO Zakelijk Engels
12 maanden HBO/HBO-programma
Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Goed uit uw woorden kunnen komen, zowel schriftelijk als mondeling, is in vrijwel elke functie van belang. Of het nu gaat om het Nederlands of een andere taal, met goede en duidelijke communicatie kunt u het verschil maken. Wilt u een taaltraining volgen? Om kennis op te frissen of wellicht om uw taalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Bij NCOI Opleidingen vindt u diverse taaltrainingen om uw mondelinge en schriftelijke kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Taaltrainingen Nederlands

De Nederlandse taal kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Er zijn veel verschillende regels omtrent spelling en grammatica. Daardoor kunt u wel eens in de war raken over zaken als zinsopbouw, werkwoordvormen en spelling. Wilt u in korte tijd uw kennis van de Nederlandse aal en grammaticaregels opfrissen en leren hoe u alle taalregels correct kunt toepassen tijdens het schrijven? Dan is de opfristraining Correct Nederlands een uitstekende keuze voor u. In deze training oefent u met interactieve en leuke oefeningen alle taalregels. Een deskundige trainer helpt u hierbij en u zult merken dat uw vaardigheden al snel verbeteren. Tijdens de eerste trainingsbijeenkomst vertelt u aan uw trainer wat uw persoonlijke leerdoelen zijn. De trainer zal hier gedurende de training rekening mee houden. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om tussen de trainingen door en achteraf extra te oefenen met uw persoonlijke leerdoelen. Ook ontvangt u een naslagwerk dat u op uw werkplek makkelijk kunt raadplegen. Zo kunt u vol zelfvertrouwen foutloos Nederlands schrijven.
 
Wilt u een breder programma volgen gericht op uw schriftelijke vaardigheden? Dan kunt u kiezen voor het praktijkgerichte programma MBO Correct Nederlands. Dit 3 maanden durende programma is geschikt voor iedereen die wel eens documenten, rapporten of e-mails moet schrijven en snel twijfelt over de juiste spelling, grammaticaregels of andere taalkwesties. Gedurende het programma verdiept u zich in alle taalregels en leert u hoe u correcte en doelgerichte teksten schrijft voor verschillende media.

Taaltraining Engels

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook veel Engels gesproken. Heeft u regelmatig te maken met Engelssprekende collega’s, klanten of leveranciers en wilt u uw kennis van de Engelse taal in korte tijd op hoog niveau ontwikkelen? Dan is het programma HBO Zakelijk Engels geschikt voor u.

Over het weer praten in het Engels kunt u uiteraard, maar een zakelijk gesprek is toch net wat lastiger. Tijdens dit complete en praktijkgerichte programma leert u vloeiend zakelijk Engels spreken. Zo wekt u gemakkelijker vertrouwen bij degene waar u zaken mee wilt doen. Of u nu secretaresse, vertegenwoordiger of eigenaar van een multinational bent, dit programma is geschikt voor iedereen die de Engelse taal al beheerst, maar er op zakelijk niveau beter in wil worden. Met dit programma beheerst u binnen een jaar zakelijk Engels op B1 niveau en kunt u zonder moeite Engels spreken in ene professionele omgeving.
 

Waarom een training volgen bij NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en uw praktijk
  • Interactieve bijeenkomsten in kleine groepen
  • Alles wat u leert kunt u direct toepassen in de praktijk