Taaltrainingen

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook veel Engels of Duits gesproken. Het is daarom belangrijk dat u uw talen kent....

Lees meer

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook veel Engels of Duits gesproken. Het is daarom belangrijk dat u uw talen kent....

Lees meer

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook veel Engels of Duits gesproken. Het is daarom belangrijk dat u uw talen kent....

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Opleidingen Taaltrainingen

Kies een onderwerp

Meest bekeken Taaltrainingen

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook veel Engels of Duits gesproken. Het is daarom belangrijk dat u uw talen kent. Zo kunt u beter samenwerken en zakendoen. NCOI Opleidingen biedt diverse taaltrainingen aan, waardoor u zelfverzekerd een anderstalige te woord kunt staan.

Business English


Over het weer praten in het Engels kunt u uiteraard, maar een zakelijk gesprek is toch net wat lastiger. Tijdens de training Business English leert u vloeiend zakelijk Engels spreken. Zo wekt u gemakkelijker vertrouwen bij degene waar u zaken mee wilt doen. Of u nu secretaresse, vertegenwoordiger of eigenaar van een multinational bent, deze training is geschikt voor iedereen die een beetje basiskennis heeft van de Engelse taal. Na het volgen van de training kunt u zonder moeite Engels spreken in een professionele omgeving. De training wordt gegeven op niveau A2 van het Europees Referentiekader.

Business English van A naar B

Beheerst u al Business English A, dan is de training Business English B een goede opvolger. Deze is er speciaal voor mensen die vaak in het Engels communiceren en hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren. Deze training geeft u meer zelfvertrouwen om tijdens uw werk Engels te spreken, waardoor u bijvoorbeeld gemakkelijker kunt deelnemen aan Engelstalige vergaderingen. Ook durft u met meer gemak te onderhandelen of te presenteren in deze taal. Deze training wordt gegeven op niveau B1/B2 van het Europees Referentiekader.

Taaltraining zakelijk Duits

Spreekt u geregeld Duits op uw werk, maar komt u nog niet lekker uit uw woorden? Dan kan deze taaltraining u helpen om uw Duitse vocabulaire uit te breiden en u zekerder te maken in het Duits. Bij NCOI kunt u zowel op MBO- als op HBO-niveau een taaltraining Duits volgen. Het MBO-niveau Zakelijk Duits voldoet als u uw schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid in deze taal wilt verbeteren in een zakelijke omgeving. De training is vooral interessant voor secretaresses en medewerkers die in hun werk geregeld Duits spreken.

Zakelijk Duits op HBO-niveau

Voor het HBO-niveau Zakelijk Duits is het belangrijk dat u al in het Duits kunt communiceren en de taal redelijk goed beheerst. De opleiding helpt u uw Duitse taalvaardigheid verder te professionaliseren. U leert zakelijke gesprekken te voeren, te onderhandelen, zakelijke brieven te schrijven en presentaties te geven in het Duits.

Duitse boost


Wilt u uw Duitse taalvaardigheid gewoon even een boost geven? Dan heeft NCOI ook een basistraining Zakelijk Duits van slechts drie dagen. Deze training wordt gegeven op niveau A2 van het Europees Referentiekader, waarbij u nieuwe kennis en vaardigheden eigen maakt. Handig als u binnenkort een conference call met Berlijn hebt of een presentatie in München moet geven.