Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Vink aan welke informatie u wilt lezen: vakspecifiek of algemeen. De algemene nieuwsbrief bevat een combinatie van de verschillende onderwerpen.
 
Vakgebied

Taaltrainingen

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook regelmatig Engels of Duits gesproken. Het is daarom belangrijk dat u uw talen...

Lees meer

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook regelmatig Engels of Duits gesproken. Het is daarom belangrijk dat u uw talen...

Lees meer

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook regelmatig Engels of Duits gesproken. Het is daarom belangrijk dat u uw talen...

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Meest bekeken Taaltrainingen

Speciaal voor werkenden

NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op. Professionals zoals u. Samen met 700 medewerkers en meer dan 2.000 docenten zetten we ons dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. We verzorgen onze opleidingen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Een NCOI-diploma is dus echt een waardevolle aanvulling op uw cv. 

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook regelmatig Engels of Duits gesproken. Het is daarom belangrijk dat u uw talen kent. Zo kunt u beter samenwerken en zakendoen. NCOI biedt diverse taaltrainingen aan, waardoor u zelfverzekerd een anderstalige te woord kunt staan.

Business English

Over het weer praten in het Engels kunt u uiteraard, maar een zakelijk gesprek is toch net wat lastiger. Tijdens de training Business English leert u vloeiend zakelijk Engels spreken. Zo wekt u gemakkelijker vertrouwen bij degene waar u zaken mee wilt doen. Of u nu secretaresse, vertegenwoordiger of eigenaar van een multinational bent, deze training is geschikt voor iedereen die een beetje basiskennis heeft van de Engelse taal. Na het volgen van de training kunt u zonder moeite Engels spreken in een professionele omgeving. De training wordt gegeven op niveau A2 van het Europees Referentiekader.

Business English van A naar B

Beheerst u al Business English A, dan is de training Business English B een goede opvolger. Deze is er speciaal voor mensen die vaak in het Engels communiceren en hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren. Deze training geeft u meer zelfvertrouwen om tijdens uw werk Engels spreken, waardoor u bijvoorbeeld gemakkelijker kunt deelnemen aan Engelstalige vergaderingen. Ook durft u met meer gemak te onderhandelen of te presenteren in deze taal. Deze training wordt gegeven op niveau B1/B2 van het Europees Referentiekader.

Zakelijk Duits

Spreekt u geregeld Duits op uw werk, maar komt u nog niet lekker uit uw woorden? Dan kan deze taaltraining u helpen om uw Duitse vocabulaire uit te breiden en u zekerder te maken in het Duits. Bij NCOI kunt u zowel op MBO- als op HBO-niveau een taaltraining Duits volgen. Het MBO-niveau Zakelijk Duits voldoet als u uw schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid in deze taal wilt verbeteren in een zakelijke omgeving. De training is vooral interessant voor secretaresses en medewerkers die in hun werk geregeld Duits spreken.

Zakelijk Duits op HBO-niveau

Voor het HBO-niveau Zakelijk Duits is het belangrijk dat u al in het Duits kunt communiceren en de taal redelijk goed beheerst. De opleiding helpt u uw Duitse taalvaardigheid verder te professionaliseren. U leert zakelijke gesprekken te voeren, te onderhandelen, zakelijke brieven te schrijven en presentaties te geven in het Duits.

Duitse boost

Wilt u uw Duitse taalvaardigheid gewoon even een boost geven? Dan heeft NCOI ook een basistraining Zakelijk Duits van slechts drie dagen. Deze training wordt gegeven op niveau A2 van het Europees Referentiekader, waarbij u nieuwe kennis en vaardigheden eigen maakt. Handig als u binnenkort een conference call met Berlijn hebt of een presentatie in München moet geven.