Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Techniek

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Momenteel is er veel vraag naar mensen met een technische achtergrond. Met een technische opleiding heb je dus een goede kans...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Momenteel is er veel vraag naar mensen met een technische achtergrond. Met een technische opleiding heb je dus een goede kans...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Momenteel is er veel vraag naar mensen met een technische achtergrond. Met een technische opleiding heb je dus een goede kans...

Lees meer

Meest bekeken Techniek

Meest bekeken Techniek

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Momenteel is er veel vraag naar mensen met een technische achtergrond. Met een technische opleiding heb je dus een goede kans op een baan. Je kunt bijvoorbeeld een opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek volgen. Onze docenten komen zelf ook uit de praktijk. Daardoor weet je zeker dat je opleiding aansluit op je dagelijkse werkzaamheden. En dankzij onze flexibele studievarianten kun je je technische opleiding prima combineren met je baan.

Erkende technische MBO- en HBO-opleidingen

Google op 'tekort techniek personeel' en de berichten over grote personeelstekorten vliegen je om de oren. Dat is goed nieuws voor jou, want daardoor is een praktijkgerichte technische opleiding op zowel MBO- als HBO-niveau een veilige investering in je toekomst. Kies bijvoorbeeld voor een erkende MBO-opleiding op niveau 2, 3 en 4 of een erkende HBO Bacheloropleiding. Of behaal een erkend vak- en branchediploma. Denk bijvoorbeeld aan BHV, VCA, NEN, ATEX, MVK en HVK.

Veiligheidsopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een opleiding op het gebied van veiligheid? Misschien is een opleiding op het gebied van Veiligheidskunde (MVK/HVK) dan interessant voor jou. Met een opleiding MVK of HVK specialiseer je je op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsomstandigheden. Na de opleiding HVK doe je dat zelfs niet alleen op uitvoerend, maar ook op beleidsniveau. Wil je aantonen dat je beschikt over kennis van VGM (veiligheid, gezondheid en milieu) en volgens de VCA-richtlijnen werkt? Kies dan voor een van de VCA-opleidingen. Ben je bedrijfshulpverlener (BHV'er)? Bekijk dan eens de BHV-opleidingen. Hierin leer je wat je moet weten om goed voorbereid te zijn op incidenten op de werkvloer. Houd je je bezig met explosieveiligheid? In een ATEX-cursus doe je de kennis en vaardigheden op om goed om te gaan met explosieven, risico's en maatregelen.

(Kader)functies Techniek Algemeen

Wil je graag een algemene (kader)functie vervullen in de techniek? Kijk dan eens bij Technisch Kader en Middenkader of Algemeen Technische Opleidingen of er een interessante opleiding of training voor je bij zit. Heb je interesse in een opleiding Technische Bedrijfskunde. Goede keus, want er is een grote behoefte aan technisch bedrijfskundigen op zowel MBO-, HBO- als Masterniveau. Wil je je verdiepen in project- en procesmanagement? Wij bieden opleidingen en trainingen in alle bekende projectmanagementmethoden, waaronder IPMA, PRINCE2® en Lean Six Sigma. Wil je aan een technische opleiding op HBO Bachelorniveau beginnen, maar mis je bepaalde kennis of is je kennis weggezakt? Bekijk dan de servicemodules Techniek.

PBNA: onafhankelijk exameninstituut

Hoe kun je de waarde van je diploma of certificaat beter aantonen dan wanneer je deze verkregen hebt van een onafhankelijk exameninstituut? Daarom laten wij de examens van onze technische opleidingen in veel gevallen afnemen door de Koninklijke PBNA. Zo kun je op de arbeidsmarkt aantonen dat je kennis en vaardigheden objectief getoetst zijn.
PBNA is opgericht in 1912 en is een van de 550 Nederlandse organisaties die is onderscheiden met het officiële predicaat Koninklijk. Het is met meer dan 75.000 examenkandidaten per jaar het grootste onafhankelijke exameninstituut in de techniek. Met NCOI als opleider en PBNA als exameninstituut weet je zeker dat je goed zit.