Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - MBO Opleidingen
  • Home
  • MBO Technisch kader en Bedrijfsbureau

MBO Technisch kader en Bedrijfsbureau

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een carrière in de techniek? Met een MBO-opleiding Technisch kader en Bedrijfsbureau van...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een carrière in de techniek? Met een MBO-opleiding Technisch kader en Bedrijfsbureau van...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een carrière in de techniek? Met een MBO-opleiding Technisch kader en Bedrijfsbureau van...

Lees meer

Meest bekeken MBO Technisch kader en Bedrijfsbureau

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij je opleidingsvraag.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden MBO-programma

Praktijkopleiding (2) In een praktijkopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om je (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (5) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. Je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een carrière in de techniek? Met een MBO-opleiding Technisch kader en Bedrijfsbureau van NCOI ontwikkel je je optimaal en bereid je je uitstekend voor op een lange carrière in de techniek. Lees hieronder meer over onze MBO-opleidingen op dit gebied en over welke mogelijkheden er zijn.

Wat kun je met een MBO-opleiding Technisch kader en Bedrijfsbureau?

In de technische sector is er veel vraag naar goed opgeleide technici. De kans op een baan na het afronden van een technische opleiding is dus groot. Afhankelijk van wat je ambities zijn en voor welke opleiding je kiest, kun je verschillende kanten op met een MBO-opleiding Technisch kader en Bedrijfsbureau. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als werkvoorbereider, technisch tekenaar, commercieel productontwerper of technical engineer.

MBO Vakopleiding Werkvoorbereider voor de Technische Installatie

Een veelgekozen technische opleiding is de MBO Vakopleiding Werkvoorbereider voor de Technische Installatie. Met deze opleiding ontwikkel je je zo breed mogelijk op MBO-niveau als werkvoorbereider. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je offertes opstelt, conceptontwerpen uitwerkt en zorgt dat alles rondom een project in goede banen wordt geleid. Bovendien verdiep je je tijdens deze opleiding in de basisvaardigheden die centraal staan in de installatietechniek en leer je met welke werkomstandigheden en risicofactoren je rekening moet houden. Zo ben je na afloop uitstekend voorbereid op een succesvolle carrière in de techniek.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor onze MBO-opleidingen geldt dat je minimaal moet beschikken over een diploma op MBO-niveau 2, een diploma op VMBO-niveau (kader, gemengd of theoretische leerweg) of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar. Voor onze MBO-programma’s en MBO Vakopleidingen gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Soms is het handig om voor de start van de opleiding al over bepaalde basiskennis te beschikken. Als dit het geval is, staat dit duidelijk vermeld op de opleidingspagina.

Goed te combineren met een baan en een druk privéleven

Bij NCOI begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen bij je leven moet passen. Veel van onze studenten volgen een opleiding naast hun baan en hebben ook nog een druk privéleven. Daarom hebben wij al onze opleidingen zo ontwikkeld dat ze zo flexibel mogelijk zijn. Zo kun je bij NCOI kiezen uit meerdere startmomenten per jaar, 30 opleidingslocaties door heel Nederland en bepaal je zelf je studievariant. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor klassikale lessen, e-learning of virtual classroom. En bevalt de gekozen studievariant je niet? Dan stap je eenvoudig over.