Verandermanagement en Veiligheidscultuur

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid...

Lees meer

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid...

Lees meer

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Toon alle startmomenten
Locaties
Toon alle locaties

Masterclass (6) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid een masterprogramma aan met 5 opleidingen. Die zijn speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die op strategisch niveau binnen organisaties verantwoordelijk zijn voor veiligheids- en/of verandervraagstukken. Deze opleidingen helpen u bij het tot stand brengen van een cultuurverandering op het gebied van veiligheid.

Cultuurverandering in Veiligheidsbewustzijn

Werknemers en werkgevers dragen samen verantwoordelijkheid voor de veiligheid op de werkvloer. Dat moet verweven zijn in de bedrijfscultuur van elke organisatie. Deze masterclassreeks biedt u handvaten en nieuwe perspectieven om een cultuurverandering in veiligheidsbewustzijn teweeg te brengen binnen uw organisatie. De Master Programma Verandermanagement en Veiligheidscultuur omvat de 5 onderstaande masterclasses. U kunt de masterclasses ook elk afzonderlijk volgen. 

Arbeidsveiligheid: Verander gedrag en cultuur op de werkvloer

In de masterclass Arbeidsveiligheid: Verander gedrag en cultuur op de werkvloer ligt de focus op veranderkunde en effectieve strategieën en instrumenten hiervoor. Deze kunt u inzetten voor succesvolle veranderingen in veiligheidsbewustzijn.

Continu Verbeteren in een Lerende Organisatie

De masterclass Continu Verbeteren in een Lerende Organisatie gaat in op trends en kansen voor innovatie. Zo komen onderwerpen aan bod als: Innovatiemodellen en aanpakken; Van innovatie naar implementatie: de lerende organisatie; Een lerende organisatie: meer dan PDCA-cyclus? Nieuwe technologieën die mensen aanvullen in en aanzetten tot veiliger werken; Design Thinking als innovatiemethode.

Sociale Innovatie: Iedereen een Veilige en Gezonde Werkplek

Sociale Innovatie: Iedereen een Veilige en Gezonde Werkplek is een masterclass die u laat ontdekken hoe sociale innovatie bijdraagt aan arbeidsveiligheid. Sociale innovatie leidt tot verbeterde prestaties van de organisatie en meer werkplezier bij werknemers.

Leidinggeven aan Verandering

Als leidinggevenden al geen oog hebben voor veiligheid, zullen hun medewerkers dat zeker niet hebben. In de masterclass Leidinggeven aan Verandering leert u hoe u ervoor zorgt dat leiders cultuurverandering in veiligheidsbewustzijn positief beïnvloeden.

Verandering Begint met Vertrouwen

Bij de verandering van een veiligheidscultuur binnen een organisatie speelt vertrouwen een grote rol. U leert tijdens de masterclass Verandering Begint met Vertrouwen hoe u een cultuur van vertrouwen  creëert in uw organisatie.