Verandermanagement en Veiligheidscultuur

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid...

Lees meer

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid...

Lees meer

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid...

Lees meer

Verandermanagement en Veiligheidscultuur: 6 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Locaties
Toon alle locaties

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Of vul het contactformulier in. 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid een masterprogramma aan met 5 opleidingen. Die zijn speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die op strategisch niveau binnen organisaties verantwoordelijk zijn voor veiligheids- en/of verandervraagstukken. Deze opleidingen helpen u bij het tot stand brengen van een cultuurverandering op het gebied van veiligheid.

Cultuurverandering in Veiligheidsbewustzijn

Werknemers en werkgevers dragen samen verantwoordelijkheid voor de veiligheid op de werkvloer. Dat moet verweven zijn in de bedrijfscultuur van elke organisatie. Deze masterclassreeks biedt u handvaten en nieuwe perspectieven om een cultuurverandering in veiligheidsbewustzijn teweeg te brengen binnen uw organisatie. De Master Programma Verandermanagement en Veiligheidscultuur omvat de 5 onderstaande masterclasses. U kunt de masterclasses ook elk afzonderlijk volgen. 

Arbeidsveiligheid: Verander gedrag en cultuur op de werkvloer

In de masterclass Arbeidsveiligheid: Verander gedrag en cultuur op de werkvloer ligt de focus op veranderkunde en effectieve strategieën en instrumenten hiervoor. Deze kunt u inzetten voor succesvolle veranderingen in veiligheidsbewustzijn.

Continu Verbeteren in een Lerende Organisatie

De masterclass Continu Verbeteren in een Lerende Organisatie gaat in op trends en kansen voor innovatie. Zo komen onderwerpen aan bod als: Innovatiemodellen en aanpakken; Van innovatie naar implementatie: de lerende organisatie; Een lerende organisatie: meer dan PDCA-cyclus? Nieuwe technologieën die mensen aanvullen in en aanzetten tot veiliger werken; Design Thinking als innovatiemethode.

Sociale Innovatie: Iedereen een Veilige en Gezonde Werkplek

Sociale Innovatie: Iedereen een Veilige en Gezonde Werkplek is een masterclass die u laat ontdekken hoe sociale innovatie bijdraagt aan arbeidsveiligheid. Sociale innovatie leidt tot verbeterde prestaties van de organisatie en meer werkplezier bij werknemers.

Leidinggeven aan Verandering

Als leidinggevenden al geen oog hebben voor veiligheid, zullen hun medewerkers dat zeker niet hebben. In de masterclass Leidinggeven aan Verandering leert u hoe u ervoor zorgt dat leiders cultuurverandering in veiligheidsbewustzijn positief beïnvloeden.

Verandering Begint met Vertrouwen

Bij de verandering van een veiligheidscultuur binnen een organisatie speelt vertrouwen een grote rol. U leert tijdens de masterclass Verandering Begint met Vertrouwen hoe u een cultuur van vertrouwen  creëert in uw organisatie.