Verandermanagement en Veiligheidscultuur

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid...

Lees meer

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid...

Lees meer

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid...

Lees meer

Verandermanagement en Veiligheidscultuur: 6 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Locaties
Toon alle locaties

Masterclass (6) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Open Dag 12 januari in Utrecht

Op zaterdag 12 januari organiseert NCOI Opleidingen een Open Dag in BCN Utrecht CS. Wij helpen u tijdens deze dag persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Bovendien kunt u een introductieles volgen en ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook al uw vragen over het volgen van een opleiding.

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Heeft u een vraag over onze opleidingen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Of vul het contactformulier in. 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Bent u binnen uw organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk voor de veiligheidsomstandigheden? Onder de noemer Verandermanagement en Veiligheidscultuur biedt NCOI Techniek en Veiligheid een masterprogramma aan met 5 opleidingen. Die zijn speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die op strategisch niveau binnen organisaties verantwoordelijk zijn voor veiligheids- en/of verandervraagstukken. Deze opleidingen helpen u bij het tot stand brengen van een cultuurverandering op het gebied van veiligheid.

Cultuurverandering in Veiligheidsbewustzijn

Werknemers en werkgevers dragen samen verantwoordelijkheid voor de veiligheid op de werkvloer. Dat moet verweven zijn in de bedrijfscultuur van elke organisatie. Deze masterclassreeks biedt u handvaten en nieuwe perspectieven om een cultuurverandering in veiligheidsbewustzijn teweeg te brengen binnen uw organisatie. De Master Programma Verandermanagement en Veiligheidscultuur omvat de 5 onderstaande masterclasses. U kunt de masterclasses ook elk afzonderlijk volgen. 

Arbeidsveiligheid: Verander gedrag en cultuur op de werkvloer

In de masterclass Arbeidsveiligheid: Verander gedrag en cultuur op de werkvloer ligt de focus op veranderkunde en effectieve strategieën en instrumenten hiervoor. Deze kunt u inzetten voor succesvolle veranderingen in veiligheidsbewustzijn.

Continu Verbeteren in een Lerende Organisatie

De masterclass Continu Verbeteren in een Lerende Organisatie gaat in op trends en kansen voor innovatie. Zo komen onderwerpen aan bod als: Innovatiemodellen en aanpakken; Van innovatie naar implementatie: de lerende organisatie; Een lerende organisatie: meer dan PDCA-cyclus? Nieuwe technologieën die mensen aanvullen in en aanzetten tot veiliger werken; Design Thinking als innovatiemethode.

Sociale Innovatie: Iedereen een Veilige en Gezonde Werkplek

Sociale Innovatie: Iedereen een Veilige en Gezonde Werkplek is een masterclass die u laat ontdekken hoe sociale innovatie bijdraagt aan arbeidsveiligheid. Sociale innovatie leidt tot verbeterde prestaties van de organisatie en meer werkplezier bij werknemers.

Leidinggeven aan Verandering

Als leidinggevenden al geen oog hebben voor veiligheid, zullen hun medewerkers dat zeker niet hebben. In de masterclass Leidinggeven aan Verandering leert u hoe u ervoor zorgt dat leiders cultuurverandering in veiligheidsbewustzijn positief beïnvloeden.

Verandering Begint met Vertrouwen

Bij de verandering van een veiligheidscultuur binnen een organisatie speelt vertrouwen een grote rol. U leert tijdens de masterclass Verandering Begint met Vertrouwen hoe u een cultuur van vertrouwen  creëert in uw organisatie.