Hotelmanagement en Vrije Tijd

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u nog beter worden in uw werk? Schrijf u dan in voor...

Lees meer

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u nog beter worden in uw werk? Schrijf u dan in voor...

Lees meer

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u nog beter worden in uw werk? Schrijf u dan in voor...

Lees meer

Hotelmanagement en Vrije Tijd: 7 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (4) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Meest bekeken Hotelmanagement en Vrije Tijd

Open Dag 12 januari in Utrecht

Op zaterdag 12 januari organiseert NCOI Opleidingen een Open Dag in BCN Utrecht CS. Wij helpen u tijdens deze dag persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Bovendien kunt u een introductieles volgen en ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook al uw vragen over het volgen van een opleiding.

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u nog beter worden in uw werk? Schrijf u dan in voor een hotel- of vrijetijdsmanagementopleiding bij NCOI!

Waarom een opleiding hotelmanagement of vrijetijdsmanagement volgen?

Uw gasten een fantastische beleving geven. Daar draait het om in de hotel- en vrijetijdsbranche. Werken als manager in deze sector is eigenlijk niet te vergelijken met het werken in andere soorten organisaties. U houdt zich bezig met zeer specifieke zaken, van vergunningen tot sociale hygiëne, van housekeeping tot frontoffice. Een goede opleiding is daarom onmisbaar als u succesvol wilt worden in dit vakgebied.
 

Wat leer ik in een opleiding hotel- en vrijetijdsmanagement?

Bij NCOI heeft u de keuze uit verschillende opleidingen voor hotel- en vrijetijdsmanagement. Iedere opleiding heeft weer een andere focus. In de opleiding HBO Hotel- en Eventmanagement (1 jaar of 2 jaar) verschillende afdelingen in een hotel aansturen. Maar u leert ook over het organiseren van evenementen, marketing en de financiële aspecten van hotels en evenementen. Bekijk al onze opleidingen om erachter te komen welke opleiding het best bij u past.
 

Hotel- of eventmanager op MBO- of HBO-niveau worden: welke opleiding kies ik?

Als u een opleiding gaat kiezen, wilt u er natuurlijk wel eentje die past bij uw doelen en ambities. Wilt u iets specifieks leren? Bekijk dan ons aanbod om te ontdekken welke opleiding het beste bij u past. Ga bijvoorbeeld voor HBO Bachelor Management specialisatie Hotel- en eventmanagement als u een uitgebreide managementopleiding met een officieel Bachelordiploma wilt volgen. Of voor HBO Hotelmanagement als u in één jaar hotelmanager wilt worden. Liever een MBO-opleiding? Dan is MBO Sportorganisatie en Evenementen misschien wat voor u. Maar welke opleiding u ook kiest: als u gaat voor een NCOI-opleiding, bent u verzekerd van een praktijkgerichte opleiding met docenten die zelf in deze branche werken. Zo leert u uiteindelijk het meest.
 

Opleiding hotelmanagement of vrijetijdsmanagement in deeltijd volgen

Als werkende heeft u geen tijd om fulltime in de schoolbanken te zitten. Daarom bieden we bij NCOI deeltijdopleidingen die passen in uw werk- en privéleven. De klassieke bijeenkomsten zijn doordeweeks, ’s avonds of op zaterdag. Zo is er altijd wel een moment waarop het u uitkomt. Ook bieden we bij sommige opleidingen een e-learningvariant. En wist u al dat ons onderwijs modulair is? Zo kunt u bepaalde modules ook uitstellen als het te druk wordt. Om uw deeltijdonderwijs zo doeltreffend mogelijk te maken, koppelen we alle theorie direct aan de praktijk. Zo kunt u de leerstof meteen in uw eigen werk doorvoeren. En dat is natuurlijk waar u een opleiding voor volgt.