Hotelmanagement en Vrije Tijd

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u nog beter worden in uw werk? Schrijf u dan in voor...

Lees meer

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u nog beter worden in uw werk? Schrijf u dan in voor...

Lees meer

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u nog beter worden in uw werk? Schrijf u dan in voor...

Lees meer

Hotelmanagement en Vrije Tijd: 7 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (4) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Meest bekeken Hotelmanagement en Vrije Tijd

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u nog beter worden in uw werk? Schrijf u dan in voor een hotel- of vrijetijdsmanagementopleiding bij NCOI!

Waarom een opleiding hotelmanagement of vrijetijdsmanagement volgen?

Uw gasten een fantastische beleving geven. Daar draait het om in de hotel- en vrijetijdsbranche. Werken als manager in deze sector is eigenlijk niet te vergelijken met het werken in andere soorten organisaties. U houdt zich bezig met zeer specifieke zaken, van vergunningen tot sociale hygiëne, van housekeeping tot frontoffice. Een goede opleiding is daarom onmisbaar als u succesvol wilt worden in dit vakgebied.
 

Wat leer ik in een opleiding hotel- en vrijetijdsmanagement?

Bij NCOI heeft u de keuze uit verschillende opleidingen voor hotel- en vrijetijdsmanagement. Iedere opleiding heeft weer een andere focus. In de opleiding HBO Hotel- en Eventmanagement (1 jaar of 2 jaar) verschillende afdelingen in een hotel aansturen. Maar u leert ook over het organiseren van evenementen, marketing en de financiële aspecten van hotels en evenementen. Bekijk al onze opleidingen om erachter te komen welke opleiding het best bij u past.
 

Hotel- of eventmanager op MBO- of HBO-niveau worden: welke opleiding kies ik?

Als u een opleiding gaat kiezen, wilt u er natuurlijk wel eentje die past bij uw doelen en ambities. Wilt u iets specifieks leren? Bekijk dan ons aanbod om te ontdekken welke opleiding het beste bij u past. Ga bijvoorbeeld voor HBO Bachelor Management specialisatie Hotel- en eventmanagement als u een uitgebreide managementopleiding met een officieel Bachelordiploma wilt volgen. Of voor HBO Hotelmanagement als u in één jaar hotelmanager wilt worden. Liever een MBO-opleiding? Dan is MBO Sportorganisatie en Evenementen misschien wat voor u. Maar welke opleiding u ook kiest: als u gaat voor een NCOI-opleiding, bent u verzekerd van een praktijkgerichte opleiding met docenten die zelf in deze branche werken. Zo leert u uiteindelijk het meest.
 

Opleiding hotelmanagement of vrijetijdsmanagement in deeltijd volgen

Als werkende heeft u geen tijd om fulltime in de schoolbanken te zitten. Daarom bieden we bij NCOI deeltijdopleidingen die passen in uw werk- en privéleven. De klassieke bijeenkomsten zijn doordeweeks, ’s avonds of op zaterdag. Zo is er altijd wel een moment waarop het u uitkomt. Ook bieden we bij sommige opleidingen een e-learningvariant. En wist u al dat ons onderwijs modulair is? Zo kunt u bepaalde modules ook uitstellen als het te druk wordt. Om uw deeltijdonderwijs zo doeltreffend mogelijk te maken, koppelen we alle theorie direct aan de praktijk. Zo kunt u de leerstof meteen in uw eigen werk doorvoeren. En dat is natuurlijk waar u een opleiding voor volgt.