Menu

Hotelmanagement en Vrije Tijd

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al,...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (5) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u nog beter worden in uw werk? Schrijf u dan in voor een hotel- of vrijetijdsmanagementopleiding bij NCOI!

Waarom een opleiding hotelmanagement of vrijetijdsmanagement volgen?

Uw gasten een fantastische beleving geven. Daar draait het om in de hotel- en vrijetijdsbranche. Werken als manager in deze sector is eigenlijk niet te vergelijken met het werken in andere soorten organisaties. U houdt zich bezig met zeer specifieke zaken, van vergunningen tot sociale hygiëne, van housekeeping tot frontoffice. Een goede opleiding is daarom onmisbaar als u succesvol wilt worden in dit vakgebied.
 

Wat leer ik in een opleiding hotel- en vrijetijdsmanagement?

Bij NCOI heeft u de keuze uit verschillende opleidingen voor hotel- en vrijetijdsmanagement. Iedere opleiding heeft weer een andere focus. In de opleiding HBO Hotel- en Eventmanagement (1 jaar of 2 jaar) verschillende afdelingen in een hotel aansturen. Maar u leert ook over het organiseren van evenementen, marketing en de financiële aspecten van hotels en evenementen. Bekijk al onze opleidingen om erachter te komen welke opleiding het best bij u past.
 

Hotel- of eventmanager op MBO- of HBO-niveau worden: welke opleiding kies ik?

Als u een opleiding gaat kiezen, wilt u er natuurlijk wel eentje die past bij uw doelen en ambities. Wilt u iets specifieks leren? Bekijk dan ons aanbod om te ontdekken welke opleiding het beste bij u past. Ga bijvoorbeeld voor HBO Bachelor Management specialisatie Hotel- en eventmanagement als u een uitgebreide managementopleiding met een officieel Bachelordiploma wilt volgen. Of voor HBO Hotelmanagement als u in één jaar hotelmanager wilt worden. Liever een MBO-opleiding? Dan is MBO Sportorganisatie en Evenementen misschien wat voor u. Maar welke opleiding u ook kiest: als u gaat voor een NCOI-opleiding, bent u verzekerd van een praktijkgerichte opleiding met docenten die zelf in deze branche werken. Zo leert u uiteindelijk het meest.
 

Opleiding hotelmanagement of vrijetijdsmanagement in deeltijd volgen

Als werkende heeft u geen tijd om fulltime in de schoolbanken te zitten. Daarom bieden we bij NCOI deeltijdopleidingen die passen in uw werk- en privéleven. De klassieke bijeenkomsten zijn doordeweeks, ’s avonds of op zaterdag. Zo is er altijd wel een moment waarop het u uitkomt. Ook bieden we bij sommige opleidingen een e-learningvariant. En wist u al dat ons onderwijs modulair is? Zo kunt u bepaalde modules ook uitstellen als het te druk wordt. Om uw deeltijdonderwijs zo doeltreffend mogelijk te maken, koppelen we alle theorie direct aan de praktijk. Zo kunt u de leerstof meteen in uw eigen werk doorvoeren. En dat is natuurlijk waar u een opleiding voor volgt.

Woont en/of werkt u in Arnhem? Dan bespaart u veel tijd door uw opleiding ook in Arnhem te volgen. Bij NCOI is dit mogelijk. Al onze locaties zijn prima te bereiken met bus of trein, of met de auto.