Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

Hotelmanagement en Vrije Tijd

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al,...

Lees meer

Meest bekeken Hotelmanagement en Vrije Tijd

Meest bekeken Hotelmanagement en Vrije Tijd

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veel mensen dromen ervan: het managen van een hotel of events. Wilt u hotel- of vrijetijdsmanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u nog beter worden in uw werk? Schrijf u dan in voor een hotel- of vrijetijdsmanagementopleiding bij NCOI.

Waarom een opleiding hotelmanagement of vrijetijdsmanagement volgen?

Uw gasten een fantastische beleving geven. Daar draait het om in de hotel- en vrijetijdsbranche. Werken als manager in deze sector is eigenlijk niet te vergelijken met het werken in andere soorten organisaties. U houdt zich bezig met zeer specifieke zaken, van vergunningen tot sociale hygiëne, van housekeeping tot frontoffice. Een goede opleiding is daarom onmisbaar als u succesvol wilt worden in dit vakgebied.

Wat leer ik in een opleiding hotel- en vrijetijdsmanagement?

Bij NCOI heeft u de keuze uit verschillende opleidingen voor hotel- en vrijetijdsmanagement. Iedere opleiding heeft weer een andere focus. In het programma HBO Hospitality en Leisure Management (1 jaar of 2 jaar) leert u verschillende afdelingen in een hotel aansturen. Maar u leert ook over het organiseren van evenementen, marketing en de financiële aspecten van hotels en evenementen. Bekijk al onze opleidingen om erachter te komen welke opleiding het best bij u past.

Hotel- of eventmanager op MBO- of HBO-niveau worden: welke opleiding kies ik?

Als u een opleiding gaat kiezen, wilt u er natuurlijk wel eentje die past bij uw doelen en ambities. Wilt u iets specifieks leren? Bekijk dan ons aanbod om te ontdekken welke opleiding het beste bij u past. Ga bijvoorbeeld voor HBO Bachelor Management specialisatie Hotel- en eventmanagement als u een uitgebreide managementopleiding met een officieel Bachelordiploma wilt volgen. Of voor HBO Hotel- en Eventmanagement als u zich in één jaar wilt ontwikkelen tot hotelmanager. Liever een MBO-opleiding? Dan is MBO Sportorganisatie en Evenementen misschien wat voor u. Maar welke opleiding u ook kiest: als u gaat voor een NCOI-opleiding, bent u verzekerd van een praktijkgerichte opleiding met docenten die zelf in deze branche werken. Zo leert u uiteindelijk het meest.

Opleiding hotelmanagement of vrijetijdsmanagement in deeltijd volgen

Als werkende heeft u geen tijd om fulltime in de schoolbanken te zitten. Daarom bieden we bij NCOI deeltijdopleidingen die passen in uw werk- en privéleven. De klassieke bijeenkomsten zijn doordeweeks, ’s avonds of op zaterdag. Zo is er altijd wel een moment waarop het u uitkomt. Ook bieden we bij sommige opleidingen een e-learningvariant. En wist u al dat ons onderwijs modulair is? Zo kunt u bepaalde modules ook uitstellen als het te druk wordt. Om uw deeltijdonderwijs zo doeltreffend mogelijk te maken, koppelen we alle theorie direct aan de praktijk. Zo kunt u de leerstof meteen in uw eigen werk doorvoeren. En dat is natuurlijk waar u een opleiding voor volgt.