Digitale brochure aanvragen

Alle Masters

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich verder ontwikkelen op Masterniveau? Bij NCOI Opleidingen kunt u naast volledige Masteropleidingen ook de relatief...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich verder ontwikkelen op Masterniveau? Bij NCOI Opleidingen kunt u naast volledige Masteropleidingen ook de relatief...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich verder ontwikkelen op Masterniveau? Bij NCOI Opleidingen kunt u naast volledige Masteropleidingen ook de relatief...

Lees meer

Meest bekeken Alle Masters

Meest bekeken Alle Masters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (30) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (69) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (10) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Training (2) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich verder ontwikkelen op Masterniveau? Bij NCOI Opleidingen kunt u naast volledige Masteropleidingen ook de relatief korte Professional Masters en Masterclasses volgen. Zo is er altijd wel een opleiding of programma te vinden dat aansluit op uw wensen, behoeften en ambities. Lees hieronder alles over onze opleidingen en programma’s op Masterniveau.

Volledige Masteropleiding

Wilt u uitgebreide en verdiepende kennis opdoen om bijvoorbeeld door te groeien naar een hogere functie? Dan is een volledige Masteropleiding een uitstekende keuze. Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding ontvangt u een officieel getuigschrift. Met dit getuigschrift heeft u het recht de betreffende Mastertitel te voeren.

Professional Master

Professional Masters zijn ideaal voor mensen die zich in relatief korte tijd op Masterniveau willen ontwikkelen, maar niet een volledige Master willen volgen. Het programma van een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses, waarin altijd een bepaald thema centraal staat. Dat biedt u de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op Masterniveau met juist die onderwerpen die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI duren 6 tot 12 maanden. Elke Masterclass rondt u af en met een eindopdracht.

Masterclass

Wie snel kennis wil ontwikkelen over een specifiek onderwerp kan kiezen voor een Masterclass. Een Masterclass van NCOI bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten en gaat altijd over een specifiek onderwerp, zoals leiderschap, projectmanagement of financieel management. Om deel te kunnen nemen aan een Masterclass, dient u een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau en enkele jaren relevante werkervaring te hebben. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case. Een succesvol afgeronde Masterclass kan u mogelijk vrijstelling opleveren in een volledige Masteropleiding van NCOI.  

Populaire Masters

Flexibel en praktijkgericht studeren

Alle Masteropleidingen en Masterclasses van NCOI volgt u in deeltijd. Dat heeft als voordeel dat u uw studie goed kunt combineren met uw werk en privéleven. Daarnaast bepaalt u zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Bij uw aanmelding kunt u kiezen uit meerdere startmomenten per jaar en tussen bijeenkomsten doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag. Bovendien beschikt NCOI over meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Waarom studeren bij NCOI?

  • Grootste Masteropleider van werkend Nederland
  • Unieke aanpak, speciaal voor werkenden
  • Landelijke opleider met opleidingsplaatsen door heel Nederland
  • 1 avond per week of 1 dag in de 2 weken of e-learning
  • Uitstekend te combineren met gezin en werk
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Nederlandstalige lessen
  • Officieel erkende Mastergraad
  • Officieel erkend door het ministerie van OCW en NVAO-geaccrediteerd

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze opleidingen en programma’s op Masterniveau? Onze opleidingsadviseurs helpen u graag verder en zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ze bereiken op 035 – 6 400 411 of vul ons contactformulier in, dan nemen zij contact op met u.