Menu
NCOI Opleidingen - HR

Loopbaancoaching

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als...

Lees meer

Meest bekeken Loopbaancoaching

Meest bekeken Loopbaancoaching

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Post Bachelor (2) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (7) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als loopbaancoach helpt u mensen die twijfelen over hun loopbaan. Iets voor u? Boost uw eigen carrière met een opleiding Loopbaanadviseur of Loopbaancoach bij NCOI Opleidingen. Na afloop bent u van grote waarde voor onder andere:

  • Mensen die aan het startpunt staan van hun carrière of juist een switch willen maken.
  • Mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en meer willen leren over hun persoonlijke ambities.
  • Werkgevers die meer uit hun personeel willen halen.
 

Certificering loopbaancoach

Bent u al loopbaanadviseur en wilt u zich officieel certificeren? Het EIA-keurmerk is het Europese kwaliteitskeurmerk voor professionele coaches. De Leergang Professioneel Coach is uw voorbereiding op het EIA-assessment voor uw certificering als coach bij de Nederlandse beroepsorganisatie voor coaches (NOBCO). In de loopbaancoachopleiding krijgt u onder meer inzicht in uw eigen identiteit en zelfvertrouwen en leert u meer over oplossingsgericht coachen. Daarbij verdiept u zich in vraag- en luistertechnieken en leert u omgaan met weerstand.

Versterk uw coachingsvaardigheden

Heeft u nu of binnenkort te maken met coaching en wilt u zich hierin verbeteren? Uw coachingsvaardigheden versterken is vooral een kwestie van veel doen. Tijdens de Vakopleiding Professioneel Coach oefent u met een trainingsacteur. Samen speelt u coachingssituaties na uit uw werkomgeving. Na deze training weet u welke vaardigheden en houding horen bij de rol van loopbaancoach. U bent zich bewust van uw eigen kwaliteiten en de valkuilen als coach. Ook kent u de fases van een coachingsproces en de structuur van een coachingsgesprek.

Programma’s Loopbaancoaching op HBO-niveau

Met het programma HBO Loopbaancoach doet u in slechts 1 jaar tijd alle fundamentele kennis op van een loopbaancoach. U verdiept zich in (duurzaam) loopbaanbeleid en ontwikkelt vaardigheden om mensen optimaal te begeleiden in hun loopbaanontwikkeling. Hiervoor gaat u aan de slag met mogelijke ontwikkelpunten en competenties van de werknemer. Uiteraard komen ook gesprekstechnieken uitgebreid aan bod. Zo kunt u na afloop adequaat omgaan met weerstand en emoties. Bij succesvolle afronding van dit programma, ontvangt u het gewaardeerde diploma ‘HBO Loopbaancoach’ van NCOI Opleidingen.

Opleiding tot Loopbaanadviseur bij NCOI Opleidingen

Wij weten hoe het is om werkenden op te leiden. Daarom kiest u bij NCOI Opleidingen zelf waar en wanneer u studeert. De leslocaties bevinden zich door heel Nederland. En de lesbijeenkomsten kunt u doordeweeks, ‘s avonds of in het weekend volgen. Aan de hand van praktijkopdrachten past u wat u leert toe binnen uw werk. Uiteraard zullen de topdocenten u hierbij begeleiden. Zij vertalen de lesstof naar concrete praktijkvoorbeelden, wat de theorie naast herkenbaar ook meteen toepasbaar maakt. U merkt direct resultaat in uw werkzaamheden als loopbaanadviseur of -coach.

NCOI heeft in Utrecht de beschikking over verschillende locaties, die zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar zijn. Elke locatie in Utrecht is voorzien van moderne onderwijsfaciliteiten.