Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Marketing, Inkoop & Projectmanagement

Marketingcommunicatie en Reclame

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zichtbaar zijn, naamsbekendheid vergroten, een goed imago creëren, klanten verleiden, relaties opbouwen. Als marketeer heb je...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zichtbaar zijn, naamsbekendheid vergroten, een goed imago creëren, klanten verleiden, relaties opbouwen. Als marketeer heb je...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zichtbaar zijn, naamsbekendheid vergroten, een goed imago creëren, klanten verleiden, relaties opbouwen. Als marketeer heb je...

Lees meer

Meest bekeken Marketingcommunicatie en Reclame

Meest bekeken Marketingcommunicatie en Reclame

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (3) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
15 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
15 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
15 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Masterclass (3) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (6) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (3) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (8) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zichtbaar zijn, naamsbekendheid vergroten, een goed imago creëren, klanten verleiden, relaties opbouwen. Als marketeer heb je een belangrijk takenpakket. Ben je nieuw in het vak of wil je jezelf verder professionaliseren, zodat je je organisatie of merk nog beter op de kaart kunt zetten? Volg dan een opleiding of training over marketingcommunicatie bij NCOI.

Opleidingen over marketing en communicatie

Als marketeer weet je precies hoe je het koopgedrag van klanten kunt beïnvloeden. Je onderzoekt de behoeften en wensen van (potentiële) klanten en je houdt in de gaten welke innovatieve ontwikkelingen er plaatsvinden in de markt. Je weet wat het effect is van verschillende marketinginstrumenten en je kunt voor elke boodschap en doelgroep een gepast communicatiekanaal selecteren. Ook kun je je ideeën op een concrete en duidelijke manier briefen aan een reclamebureau, zodat zij campagnemateriaal kunnen ontwikkelen. Wil je dit allemaal leren? Of wil je je kennis en vaardigheden op dit gebied verder professionaliseren? Dan bieden wij je onder andere de volgende programma's over marketingcommunicatie:

Wil je weten welke opleiding of training over marketingcommunicatie het beste bij je past? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een persoonlijk advies.

Het opzetten van een effectieve marketingcommunicatiestrategie

De sleutel tot een succesvolle reclamecampagne is een goede marketingcommunicatiestrategie als basis. In onze Masterclass Communicatiestrategie werk je aan een strategisch marketingcommunicatieplan. Je verdiept je in onderwerpen als positionering en branding en je doet onderzoek naar de consument en de markt. Vervolgens formuleer je marketingcommunicatiedoelstellingen en kies je de communicatie-instrumenten en mediakanalen om je doelgroep te bereiken. Al deze informatie zet je om tot een concreet marketingcommunicatieplan.

Klanten overtuigen met aantrekkelijke teksten

Meer conversie creëren op een website? In de training Conversiegericht Schrijven ontdek je hoe je met verleidelijke en doelgerichte teksten de aandacht van een potentiële klant vasthoudt. Je leert stapsgewijs de bestaande content van je website verbeteren. Deze training is vooral interessant voor commerciële tekstschrijvers, contentbeheerders, webredacteuren en communicatie- en marketingprofessionals.

Waarom een opleiding of training over marketing en communicatie bij NCOI?

Bij NCOI richten we ons op de koppeling tussen theorie en praktijk. Onze docenten zijn professionals uit de praktijk. Zij kunnen je alles vertellen over het vak en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Met behulp van praktijkgerichte opdrachten leer je de lesstof direct toe te passen in je werk. 

Onze opleidingen en trainingen zijn flexibel opgezet. Je kunt een opleiding vaak overdag, 's avonds of op zaterdag volgen en voor zowel opleidingen als trainingen zijn er verschillende startmomenten mogelijk. Bovendien kun je de opleidingen en trainingen volgen op locaties door heel Nederland.

NCOI heeft in Utrecht de beschikking over verschillende locaties, die zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar zijn. Elke locatie in Utrecht is voorzien van moderne onderwijsfaciliteiten.