Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Master Social Work en Innovation

Master Social Work en Innovation

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van social work en innovatie? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van social work en innovatie? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van social work en innovatie? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan...

Lees meer

Meest bekeken Master Social Work en Innovation

Meest bekeken Master Social Work en Innovation

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Toon alle opties

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van social work en innovatie? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed en uitgebreid aanbod aan Masteropleidingen, Masterprogramma’s en Masterclasses waarmee je je kennis en vaardigheden naar het hoogste niveau tilt. Hieronder lees je meer over onze opleidingen en de mogelijkheden.

Een Master Social Work en Innovation volgen bij NCOI

Bij NCOI Opleidingen vind je niet alleen volledige Masteropleidingen, maar ook kortere Professional Masters en Masterclasses. Op die manier is er altijd wel een opleiding te vinden die bij je past en die aansluit bij je ambities. Als je graag zo breed mogelijk wilt worden opgeleid en daarbij een officiële Mastergraad wilt behalen, kies je voor een volledige Masteropleiding. Wil je je liever verdiepen in de kern van social work en innovatie of in een specifiek onderwerp op dit vlak? Dan kun je kiezen voor een Professional Master of een Masterclass.

Heb je een vooropleiding nodig voor een Master Social Work en Innovation?

Voor onze volledige en erkende Masteropleidingen geldt dat je een HBO Bachelor- of academische opleiding moet hebben afgerond. Heb je dit niet, dan kun je ook instromen met een 21+-toets. Voor een Professional Master of Masterclass gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel is het vaak van belang dat je al over bepaalde kennis beschikt. Dit staat duidelijk aangegeven op de pagina van de opleiding zelf.

Veelgekozen programma: Professional Master Verandering en Innovatie in Social Work

Ben je op zoek naar een geschikte opleiding die aansluit bij jouw wensen en ambities? Bij NCOI vind je een breed en uitgebreid aanbod aan opleidingen, programma’s en Masterclasses die je verder helpen in je carrière. Een populair programma op het gebied van social work en innovatie is de Professional Master Verandering en Innovatie in Social Work. In dit 6 maanden durende programma leer je hoe om te gaan met de veranderende verzorgingsstaat. Zo leer je veranderplannen opstellen, optimaliseren en uitvoeren en ga je aan de slag met het ontwikkelen van innovaties en nieuwe initiatieven binnen je eigen organisatie.

Waarom een Master Social Work en Innovation volgen bij NCOI?

  • Grootste Masteropleider van werkend Nederland
  • Uitstekend te combineren met gezin en werk
  • Meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland
  • Keuze uit klassikale lessen of lessen via e-learning of virtual classroom
  • Topdocenten met jarenlange ervaring binnen het vakgebied
  • Nederlandstalige lessen